Erdoğan'ın sözleri sonrası harekete geçildi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yabancı sınırı ile ilgili 2019 sonrasını işaret etmesinin ardından Galatasaray'da yabancı transfer için harekete geçti.

GİRİŞ 15.11.2017 09:41 GÜNCELLEME 15.11.2017 09:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yabancı oyuncu sayısının azaltılacağı iddiaları sonrasında Ganalı oyuncu için bekleme kararı alan sarı-kırmızılı kulüp yeniden harekete geçiyor. Hedef makul bir bonservisle işi bitirmek.

Sarı-kırmızılılar devre arasında yapılacak transferler için kolları çoktan sıvadı... Ancak G.Saray’da başta başkan Dursun Özbek olmak üzere tüm yönetim yabancı sınırının değişmesi ihtimaline karşı beklemeye geçerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözleri sonrasında herkes rahat bir nefes aldı.

2019’dan önce böyle bir spekülasyona gerek olmadığını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerinin ardından Sportif Direktör Cenk Ergün’ün Kwadwo Asamoah transferi için girişimlerini hızlandırması bekleniyor.

DONK & DE JONG HALA KADRODA

G.Saray'da yabancı sınırının düşürülmesinin kısa vadede gündeme getirilmesi ihtimaline karşı ise başkan Dursun Özbek, sezon sonunu beklemeden bazı hamleler yapmaya hazırlanıyordu. Kadroda yer alan ancak lisansı çıkartılmayan ve oynama ihtimali bulunmayan Nigel de Jong’un alacakları ödenip kontratı feshedilirken aynı durum lisansı olsa da Ryan Donk için de geçerli olacaktı. Bu ikiliyi kötü bir ihtimalde devre arasında yollamayı düşünen başkan Özbek, sezon sonunda da radikal hamleler yapacaktı. 

Ancak çıkan karar sonrasında en azından sezon sonuna kadar bekleme fırsatı yakalayan sarı-kırmızılılar böylece daha sağlıklı bir şekilde transfer sürecini götürebilecek. Başkan Özbek, hocası Tudor’dan yerli oyuncuların ağırlıkta olduğu bir transfer listesi isterken Asamoah ise listedeki tek yabancı olarak öne çıkıyor. (Vatan)

YORUMLAR 2
  • enes 6 yıl önce Şikayet Et
    Neden kimse anlamıyor yabancı sınırı ile alakalı bişey değil yapılmadı mı yıllar önce ne oldu
    Cevapla
  • doğruları konuşan 6 yıl önce Şikayet Et
    Merak ediyorum, Merkel'in de Alman futbolu hakkında bir fikri var mı? Merak ediyorum, Almanların futbolu niye bu kadar başarılı?
    Cevapla