Muslera: Galatasaray'a imza atmak...

Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, Başakşehir maçı öncesinde düşüncelerini paylaştı.

Muslera: Galatasaray'a imza atmak...
Muslera: Galatasaray'a imza atmak...
GİRİŞ 13.11.2017 17:16 GÜNCELLEME 13.11.2017 17:16

Galatasaray'da taraftarların sevgilisi Fernando Muslera, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tecrübeli kaleci, Galatasaray'da çok mutlu olduğunu yineledi.

Geçtiğimiz günlerde bir oğlu olan Fernando Muslera, "Bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Sosyal medyadan birçok tebrik mesajları geldi, iyi ki varlar. Galatasaray'ın yaptığı jest çok güzeldi, beni mutlu etti. Bana, oğluma olan sevgiyi gösteriyor, anlatması çok, çok zor. Baba olmak açıklanması zor bir duygu. Arkadaşlarım baba olmanın zor olduğunu söylüyordu, ben öyle düşünmüyorum. Her geçen gün bir şeyler öğreniyorum" ifadelerini kullandı.

"LİG UZUN; KAYIPLAR OLABİLİR"

Başakşehir maçı için konuşan Uruguaylı oyuncu, "Çok zor bir maça çıkacağız, zorlu bir rakibe, iyi bir dönem yaşayan bir takıma karşı çıkacağız. Daha önce orada deplasmanda kaybettiğimiz maçlar oldu. Şu anda lideriz, kendimize güvenimiz sonsuz ve aynı şekilde devam etmek istiyoruz. Oradan en iyisini almak için uğraşacağız. Ne olursa olsun, bu bir maç, önemli olan sonunda şampiyon olmak. Bir baskı hissettiğimiz söylenemez. Geçen sene kaybettik, bu sene 1-2 büyük maçtan iyi sonuçla ayrılamadık ama ligde kayıplar olabilir. Biz rakibimize saygı duyuyoruz ama, bizim de hedefimiz belli" dedi.

"GALATASARAY BENİM EVİM"

Galatasaray'da çok mutlu olduğunu belirten Fernando Muslera, "Burada kendi evimde gibi hissediyorum. Galatasaray'a imza atmak, hayatımın en önemli, en doğru kararlarımdan biriydi. 4 yıllık bir kontratım daha var ve burada devam etmek istiyorum. Galatasaray insanlık ve oyunculuk anlamında bana çok şey öğretti. Burada çok tecrübeli oyuncularla oynadım. Ujfalusi, Melo, Drogba ile oynadım, şu anda da Selçuk, Eren ile oynuyorum. Galatasaray bana çok önemli şeyler kattı, burada kendimi evimde gibi hissediyorum" diye konuştu.

"3'LÜ YA DA 4'LÜ OYNAMAM FARK ETMEZ"

3'lü ya da 4'lü defans ile oynamalarının kendisini etkilemediğini vurgulayan Nando, "Benim için üçlü de oynasak, dörtlü de oynasak önemli değil. Her sistemde amaç kazanmak. Bu kararlar hocalar tarafından alınıyor ve biz de en doğru karar olarak algılıyoruz. Benim için fark eden bir şey yok" diyerek sözlerini noktaladı.