Ve Arda'nın menajeri açıkladı! Galatasaray...

Adı Galatasaray'la anılan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, canlı yayında oyuncusunun transferiyle ilgili açıklama yaptı.

Ve Arda'nın menajeri açıkladı! Galatasaray...
Ve Arda'nın menajeri açıkladı! Galatasaray...
GİRİŞ 13.11.2017 13:44 GÜNCELLEME 13.11.2017 14:03
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

İspanya’da Barcelona forması giyen Arda Turan’ın menajeri Ahmet Bulut, milli futbolcunun geleceği hakkında konuştu. 

A Spor’da yer alan habere göre; Ahmet Bulut, Arda Turan'ın Galatasaray'a dönmeyeceğini açıkladı. Sözleşmesinde serbest kalma bedelinin 40 milyon Euro olduğunu belirten Bulut, Arda'nın Türkiye'ye dönme ihtimalinin olmadığını belirtti. Devre arasında Avrupa'dan teklif gelmesi halinde Barcelona yönetimi ile oturulup değerlendirme yapıldıktan sonra karar verileceğini belirtti.

YORUMLAR 16
  • dolmacızade 6 yıl önce Şikayet Et
    bir adam birgün egede bir köye misafirliğe gitmiş adama kara incir ikram etmişler adamın çok hoşuna gitmiş daha önce hiç yememiş adınıda sormamış ne olduğunuda.arada zaman geçmiş aynı köyden başka bir eve konuk olmuş adam demişki geçen sefer sizin köyde bişey yedim çok hoşuma gitti karaydı içinde çekirdekleri vardı demiş bizimkiler ne olduğunu bilememişler en son patlıcan vermişler adama adam bir ısırmış tadı tuzu yok acı bir şey adam demişki yok arkadaş bunun hem tadı kaçmış hem de uzamış ardanınkide o hesap transferi hem uzadı hem tadı kaçtı bi transfer olsada bizde kurtulsak
    Cevapla
  • sivas 58 6 yıl önce Şikayet Et
    gelmesin galatasarayıda batırır bu...
    Cevapla
  • fth23 6 yıl önce Şikayet Et
    bundan bişey olmaz avası fısss diye söndü...
    Cevapla
  • Denizzz 6 yıl önce Şikayet Et
    Gsye dönmeyecekmiş, sanki kendisi istemiyor gibi.. Türkiyede görmek istemiyorum bu şımarık insanı.. Takımıma gelirse o takımı hayatımdan çıkarırım..
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Arda Galatasaray 'a gelecek olursa Galatasaray biter
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle