Cenk Ergün: Asamoah transferi imkansız

Ocak ayı transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray'da tüm konsantrasyon yerli futbolcular üzerine verildi.

Cenk Ergün: Asamoah transferi imkansız
Cenk Ergün: Asamoah transferi imkansız
GİRİŞ 09.11.2017 13:45 GÜNCELLEME 09.11.2017 14:16
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ocak ayı transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray'da tüm konsantasrasyon yerli futbolcular üzerine verildi. Yabancı sayısında kademeli olarak kısıtlamaya gidilecek olmasından dolayı başta Arda Turan olmak üzere Süper Lig'de forma giyen yerli futbolcular ve "gurbetçi" futbolcular üzerine yoğunlaşan Galatasaray'da Kwadkwo Asamoah'ın transferi de rafa kalktı.

Yabancı sınırı korkusu

Londra'daki Wyscout Forum'da bulunan Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün de Kwadkwo Asamoah ile uzun bir süre ilgilendiklerini ancak Türkiye'de yabancı sayısında yaşanabilecek değişimden dolayı Kwadkwo Asamoah'ın Ocak ayındaki transferinin imkansız gözüktüğünü söyledi.

Öte yandan Çizme basını, Alex Sandro'nun kötü performansı nedeniyle Juventus Teknik Direktörü Allegri'nin Ganalı yıldızı bırakmak istemediğini yazdı. Ancak Galatasaray'ın Ocak ayında Asamoah'a imza attırıp sezon sonunda işi bitirebileceği de vurgulandı.

YORUMLAR 3
  • sırdar 6 yıl önce Şikayet Et
    asgari ücretin 1404 tl olduğu güzel ülkemde konuşulan rakamlara bakarmısın
    Cevapla
  • tepki 6 yıl önce Şikayet Et
    Futbol maaş ücreti 1400 tl mi olsun. Afrika da bir kulüp var. Îsmi mazembe . Her oyuncunun maaşı 500 000 euro. Kabaat futbolcularda değil .
    Cevapla
  • Hsnsyn70 6 yıl önce Şikayet Et
    Cekemiyolar bizi cekemiyolar yabanci sinirini neyse agzimi bozmayim. Türi futbolu parayla dönüyor para verirsekiz yerliler oynuyor vermeseniz umrunda defil millli maclarda görüyoz bunu
    Cevapla