G.Saray'dan isyan! "Bu yanlıştan dönülsün"

Trabzonspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Feghouli ve çift sarı kartla oyun dışı kalan Ndiaye'nin disiplin kuruluna sevk edilmesi, Galatasaray yönetimini isyan ettirdi.

G.Saray'dan isyan! "Bu yanlıştan dönülsün"
G.Saray'dan isyan! "Bu yanlıştan dönülsün"
GİRİŞ 01.11.2017 17:16 GÜNCELLEME 01.11.2017 17:18
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Trabzonspor ile karşılaştığı maçta doğrudan kırmızı kart gören Sofiane Feghouli ile çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atılan Badou Ndiaye'nin disipline sevk edilmesi, camiada büyük tepki topladı.

Kurallar gereği Feghouli'nin iki, Ndiaye'nin ise bir maç ceza almasını bekleyen Galatasaray yönetimi, iki oyuncusunun da Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesini haksız buldu.

"UMARIZ PFDK YAPILAN YANLIŞTAN GERİ DÖNER"

Feghouli'nin 43'üncü maddede yer alan 'kural dışı hareket'ten, Ndiaye'nin ise 36'ncı maddedeki 'sportmenliğe aykırı hareket'ten PFDK'ya sevk edildikleri öğrenilirken, Yöneticiler, "Ligde kart gören her futbolcu hakeme en az Badou kadar itiraz etmiştir. Oyuncumuz hakemin üzerine yürüse, küfür etse, oyundan çıkmamak için dirense, hakemin bu raporunu anlayabiliriz. Ama maçı izleyen herkes böyle bir durumun yaşanmadığını gördü. Ndiaye normal çerçevede, her oyuncu gibi itiraz etti ve saniyeler içinde kenara geldi. Buna rağmen disipline sevk edildi. Aynı şekilde Feghouli'nin içinde olduğu pozisyonu da tüm spor kamuoyu izledi. Oyuncumuz saha içerisinde haksız tahriğe uğruyor. Hatta Olcay'ın fiziksel müdahalesi bile bulunuyor. Yine de direkt kırmızı kart sonrası, ekstra olarak PFDK sevkine anlam veremiyoruz. Umarız PFDK yapılan bu yanlıştan vazgeçip, oluşan mağduriyeti bir an önce düzeltir" görüşünde birleşti.

YORUMLAR 10
  • Aslanım Benim 6 yıl önce Şikayet Et
    Hay hay. Hemen futbol kuralları GS lehine değiştirilsin. GS'li futbolcu rakibi dövüşün ama rakip kırmızı kart görsün. Hatta kaleler açılsın. Zamanında Ankaragücü'nün yaptığı gibi olsun. GS şampiyon olması için şike dahil tüm olanaklar sağlansın cömertçe. Emrinize olur sayın başkan.
    Cevapla
  • Yusuf s 6 yıl önce Şikayet Et
    Hiç mi Allah tan korkmuyorsunuz çirkin iftiralarınızla kendınızı küçük düşürüyorsunuz
    Cevapla
  • trk 6 yıl önce Şikayet Et
    Geçen hafta fenerli futbolcu ya ne yapmışsınız? Sizin futbolcu cezalandırılmadiginda Sesiniz çıktım?
    Cevapla
  • beşiktaşlı 6 yıl önce Şikayet Et
    hayırdır neyin isyanı beşiktaşı binbir fırıldakla durdurduklari için şimdi orda tek başınasın liderlersin adamlara bak hele yav
    Cevapla
  • bordo mavi 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadari da yuzsuzluk! Sizin kopardiginiz yaygarayi Deniz Ates Bitnelin bizi 7 kisi birakip uyduruk penalti ile kazandiginiz macta biz yapmadik be! ayip ya
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    siz hala bu yapılanların çok masum olduğunu falanmı sanıyosunuz. türkiyede futbol mafyası devreye girdi bu sezon başı iddaa oranlarına bakarsanız gs ın şampiyon olması işlerine gelmiyor. gs yönetimi savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmalı.
    Cevapla
  • Sivas 6 yıl önce Şikayet Et
    aman haa kendi bacağına sıkar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle