Beşiktaş maçına saatler kala tepki çeken kare!

Galatasaraylı Gomis, bu akşam Beşiktaş ile karşılaşacak Monaco kampını ziyaret edip eski takım arkadaşı Ghezzal'a şans diledi.

Beşiktaş maçına saatler kala tepki çeken kare!
Beşiktaş maçına saatler kala tepki çeken kare!
GİRİŞ 01.11.2017 14:25 GÜNCELLEME 01.11.2017 22:14
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. hafta maçında bu akşam Fransız ekibi Monaco ile mücadele edecek. Bu önemli karşılaşma öncesinde Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, Monaco'da oynayan Lyon'dan eski takım arkadaşı Rachid Ghezzal'ı kaldıkları hotelde ziyaret etti.

Gomis, sosyal medya hesabından Ghezzal ile çekildikleri fotoğrafı paylaşarak, “Eski takım arkadaşım Rachid Ghezzal’a bu akşam iyi şanslar dilerim. Onunla buluşmak bir zevkti” dedi.

Beşiktaşlı bazı taraftarlar, rakibe başarı dilediği için Gomis'e tepki gösterdi.

YORUMLAR 41
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    tepki çekecek bir durum yok buruma geldiğinde de ziyaret edilmişti ayrıca adam için önemli olan arkadaşı besiktaş onu alâkadar etmiyor.
    Cevapla
  • izleyici 6 yıl önce Şikayet Et
    Yoneticiler duyurulur 17yasinda ikinci lig bitane oyuncu var seneye 50 milyon euro suan 3lig takiminin birinde antraman yapiyor sakatliktan cikti menejer fela ugrasmadan ucarak gelip gormelisiniz gelecegin pogba yaninda sifir bence fransa ligi forvet
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel hareketler bunlar.Eski takım arkadaşını ziyaret etmiş.Bir Beşiktaşlı olarak Gomisi tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • necmi 6 yıl önce Şikayet Et
    tepki gosterenler aboubakarı herhalde asardı.anlaşıldı sanıyorum
    Cevapla
  • neyi var 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne cahil milletiz adam arkadasini gormesinmi selam vermesinmi cok geri kalmis bir milletiz insanlik dostluk kazansin o kazansa bu kazansa ne olur biraz ileri gorus olmak gerekir siz millet hic arkadawinizi gormuyonuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle