Feghouli'den flaş Olcay Şahan açıklaması!

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Sofiane Feghouli Trabzonspor maçında Olcay Şahan ile yaşadığı tartışmayla ilgili konuştu.

Feghouli'den flaş Olcay Şahan açıklaması!
Feghouli'den flaş Olcay Şahan açıklaması!
GİRİŞ 31.10.2017 12:35 GÜNCELLEME 31.10.2017 13:09
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İşte Sofiane Feghouli'nin açıklamaları:

Takım arkadaşım yerde yatarken hakem tepkisiz kaldı. Olcay ayakla müdahale ederken orada bekledim, hakem reaksiyon göstermedi. Daha sonra Olcay eliyle takım arkadaşımı hırpaladı ve ben mecburen araya girmek ve arkadaşımı korumak zorundaydım. Videolardan tekrar izlenirse Olcay'a yumruk atmadığım sadece ittiğim görülecektir.

Ayırmak için itmek zorundaydım. Bana gösterilen kırmızı kart ağır bir karar. Bana kalsa sarı kart bile olmazdı. 2 maçtır Galatasaray'a oynanan oyunları anlayabiliyorum. Aynı faul bize çalınırken rakiplerimize çalınmıyor. Bu kötü bir durum ama buna da adapte olmamız lazım.

Yabancı takım arkadaşlarımla bu durumu konuştuk ve bu oyunlara gelmememiz gerektiğini vurguladık. Yönetimimize ricada bulundum. Gördüğüm kırmızı kartın itirazı için. TFF video ile pozisyonu tekrar izlerse bana en fazla 1 maç verilmesi gerekir. Yaptığım müdahalede darbenin değil bir itmenin olduğu kolaylıkla anlaşılabilir. 

"TEKRAR YÜKSELİŞE GEÇECEĞİZ"

Trabzonspor'a yenildiğimiz için çok üzgünüm bazen aşırı motivasyon soğukkanlılığımızı kaybetmemize neden oluyor. 2 maçtır kötü sonuçlar alıyoruz ama Gençlerbirliği'ni yenerek tekrar yükselişe geçeceğiz.

Puan farkı açılmasın, ligde heyecan devam etsin diye hakemler böyle bir davranış sergiliyor olabilir. Ama bunu da adapte olacağız. Gereken tepkiyi vereceğiz.

YORUMLAR 11
  • agah 6 yıl önce Şikayet Et
    ilk yariyi bile lider kapatamaz gs..ne hakemi..
    Cevapla
  • Dogrucu 6 yıl önce Şikayet Et
    Olcayin yaptığı çok yanlış lakin olcayi ittikten sonra maiconla adamın suratını parcaladiginiz ortada boşuna inkar etme. O pozisyonda ikinize ek maicona da kırmızı kart gosterilmeliydi. Tam bir amatör gibi davrandiniz. Fernondaya yapilan sert hareketten hemen önce de olcaya faul yapıldı hakem Gs yi korumaya çalışırken az daha adamın ayağı kirilacakti o zaman gorurdunuz gununuzu.
    Cevapla
  • Dogrucu 6 yıl önce Şikayet Et
    Görünen köy kılavuz istemez kardeş. Bizde yalan hilaf olmaz. Aç izle bir daha bak bakalım dediklerim hikaye midir? Hepsi ayan beyan görünüyor. Dünyadan kurallardan bihabersiniz be kardeşim. Yazık herkesi de kendiniz gibi boyle ucuz meseleler için rahatlıkla yalan konusabilir sanıyorsunuz.
    Cevapla
  • Hikaye 6 yıl önce Şikayet Et
    Hikayeci olsa ismin daha iyi olurdu.
    Cevapla
  • Yorgun 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu feguli değil de gs yönetici lafları
    Cevapla
  • abc 6 yıl önce Şikayet Et
    ts lilerin neşesi kısa sürecek ts yine sezon sonunda hoca değişikliğine gidecek.
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    olay şu olcay adamı yerde yumrukluyor hakem müdahale etmiyor gs lı futbolcuları resmen provoke ediyor ki kırmızı kart gösterdin diye.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle