Yönetim faturayı Tudor'a kesti!

Derbideki beraberlik ve kötü futbolun yanı sıra oyunu analiz etmekte sorun yaşayan Galatasaray’ın hocasına yönetim sert çıktı.

Yönetim faturayı Tudor'a kesti!
Yönetim faturayı Tudor'a kesti!
GİRİŞ 24.10.2017 10:52 GÜNCELLEME 24.10.2017 10:52
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Golsüz sona eren Fenerbahçe derbisinin ardından basın önünde hakem Cüneyt Çakır'ı eleştiren sert demeçler veren Galatasaraylı yöneticiler aralarında yaptıkları değerlendirmede ise faturayı teknik direktör Igor Tudor'a kestiler. İşte Galatasaray yönetimi içinde Hırvat teknik adama yönelik tepkilerin özeti:

SİSTEMİ NEDEN BOZDU?

İlk 8 haftada 4-1- 4-1 sistemi ile rakiplerini dize getiren Galatasaray, Fenerbahçe'nin karşısına ise üçlü savunmayla çıktı. Pozisyon bulmakta zorlanan sarı-kırmızılılar kalesinde ciddi tehlikeler gördü. Serdar Aziz sakatlanıp çıktıktan sonra eski sisteme dönüldü ancak derbiye iyi başlamayan Aslan'ın havası kaçmıştı.

SELÇUK NEDEN GİRMEDİ?

Sahanın en kötüsü olan Belhanda ilk yarıda gördüğü sarı kartla adeta saatli bombaydı. Konya'daoyuna girip maçı çeviren kaptan Selçuk İnan yine kenarda unutuldu ve Tudor'un Belhanda ısrarı kırmızı kartla birlikte pahalıya patladı.

RODRİGUES VARKEN EREN?

10 kişi kalan Galatasaray son 20 dakikada topu Fenerbahçe'ye verdi. Kontrataktan başka şansı kalmayan Tudor değişiklik hakkını hızlı ve formda Garry Rodrigues yerine ağır ve formsuz Eren Derdiyok'tan yana kullandı ve Bafetimbi Gomis'i oyundan aldı. (Sabah)

YORUMLAR 6
  • Yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    İşleyen sistemi neden bozarsin ve adam
    Cevapla
  • martli 6 yıl önce Şikayet Et
    daha yeni basladik. dur gele yenilgiler gelsin liderlik gitsin ordan sonra tudor u konusursunuz..
    Cevapla
  • emekli 6 yıl önce Şikayet Et
    işler tesadüfen de olsa iyi gidiyorken her şey toz pembe olur. fb maçı daha başlangıç. kalan 5 haftada aynı sonuçları alınırsa siz o zaman seyredin. yahu gs takımını çalıştıracak adam mı kalmadı. 2 nci sınıf çalıştırıcı.
    Cevapla
  • makro 6 yıl önce Şikayet Et
    Hoca beraberliğe çıkmıştı. En büyük hatası budur. Fbnin bizi yenecek formu yoktu.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Tudor bir önce gitmeli bu takımı frenleyen tudordur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle