G.Saray, Cüneyt Çakır'a savaş açtı!

G.Saray cephesi, Cüneyt Çakır’a karşı savaş açtı... Sarı-Kırmızılı yöneticiler “Artık onu bizim maçlarımızda istemiyoruz. Gerekirse TFF’ye gideriz” ifadesini kullandı.

G.Saray, Cüneyt Çakır'a savaş açtı!
G.Saray, Cüneyt Çakır'a savaş açtı!
GİRİŞ 24.10.2017 10:48 GÜNCELLEME 24.10.2017 10:48
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Türk Telekom Stadı'nda oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin yankıları sürüyor... Maçın son 20 dakikasını 10 kişiyle oynayan Sarı- Kırmızılılar'da hakem Cüneyt Çakır'a çok büyük bir tepki var.

3 SARI KARTLA HIZI KESTİ

Çakır'ın ilk 30 dakikada 3 sarı kart çıkararak takımın hızını kestiğini savunan Galatasaraylı yöneticiler, ayrıca ikinci yarıda net bir penaltılarının verilmediğini belirtti. Çakır'ın yönettiği her maçta canlarının yandığını ifade eden Sarı-Kırmızılılar, "Artık onu bizim maçlarımızda istemiyoruz. Gerekirse konuyu Futbol Federasyonu'na taşırız" ifadesini kullandı.

42 MAÇIN YARISI KAYIP

Öte yandan rakamlar da Çakırlı maçlarda Galatasaray'ın büyük sıkıntı yaşadığını doğruluyor. Cimbom, Çakır'ın yönettiği 42 maçın 21'inde puan kaybetti.

YORUMLAR 11
  • Sivaslı cengiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Hakemlerin işi çok zor yavaşlatılmış pozisyonlarda yorumcuların bile kesin konuşamadığı durumlarda hakemlerin sadiseler içinde karar vermesi bekleniyor takımların o bizim maça gelsin bu gelmesin diye hakem seçmesi hakemleri yıpratmaktan başka işe yaramaz.
    Cevapla
  • Alpaslan 6 yıl önce Şikayet Et
    FB mactan once istemeyiz dedi ama yan cebime koy hesabi ortami gerip istedigini sldi lig deki hakemlerin yuzde 80 ni FB li kesin
    Cevapla
  • Mert meric 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray camiasi cok saflik yapti.. Fenerbahce cuneyt cakiri istemiyoruz eyyamciligini yaptiginda uyancaktiniz biz taraftar olarak anlarken siz orda uyuyorsunuz.. Camia =0
    Cevapla
  • canoğlucan 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerin ağladığı hakem feneri ipten aldı. Konya maçında son dakikalarda saçma sapan bir penaltı ile GS yı durduramadılar. Baktı GS, fenere yükleniyor saçma sapan kırmızı kart, ardından havada elle, koltuğun altında topla oynamalarına rağmen seyretti. İnsaflıymış ki son saniyelerde ceza sahası dışında penaltı filan vermedi. fener zaten faul yaparak penaltı atmaya, gol atmaya alışık
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Türkhakimler kadar elestirilen yok dünyada. Kim olursa olsun hangi takim olursa olsun. yenilmeyi hazmedemiyorlar. TFF hakimlerin arkasinda olmasi lagzim ve böyle söylemleri agir cezalandirmasi gerek. Türk futboluna asiri derecede zarar veriyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle