Olay savunma! "Sahamızı kapatamazsınız"

Yardımcı hakem Tarık Ongun’un kafasına isabet eden pet şişe nedeniyle PFDK’ya sevkedilecek olan G.Saray, F.Bahçe-Başakşehir maçını örnek gösterip “Sahamızı kapatamazsınız” diyecek.

GİRİŞ 24.10.2017 10:27 GÜNCELLEME 24.10.2017 10:50
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Olaylı derbide Galatasaray tribünlerinden atılan bir pet şişe, yardımcı hakem Tarık Ongun'un kafasına isabet etmişti. Bu nedenle PFDK'ya sevkedilecek olan Sarı-Kırmızılılar, "Seyircisiz oynama cezası gelecek" iddialarına karşın savunmasını belirledi.
 
Bu sezon Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Başakşehir maçında Sarı-Lacivertli tribünden atılan bir su şişesiyle Volkan Babacan'ın yaralanmasını örnek gösterecek olan Galatasaray, "Fenerbahçe'ye kart bloke cezası verdiniz. Bizim sahamızı kapatamazsınız" diyecek.

YORUMLAR 20
  • yeşil beyaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Eyyy tff adil değilsinnn korkaksınnn
    Cevapla
  • ibrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    Seyircisiz maç cezasını verecektiniz de niye bizden pasolig parası aldınız. hani cezalar şahsi olacaktı.Konya ya ceza vererek tüm Konya halkına ceza verdiniz. asıl ceza alması gereken futbol teröristleri hala maçlara gelebiliyor.
    Cevapla
  • kazım kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Sadece faal şubesi bulunmayan Bir banka para kazansın diye çıkarılmış bir sistem tabi kimin olduğunu sorguladığında Sorunu çözersin
    Cevapla
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Sahada hakem olsaydı maç tatil edilirdi ; bu da güya Türkiye'nin en iyi hakemi...
    Cevapla
  • ali veli 6 yıl önce Şikayet Et
    sene 2017 olmus halen kamera ile boyle terbiyesiz insanlari tespit edip onları cezalandirmak yerine binlerce insani cezalandirmak cok sacma bence. gs icin degil sadece tum takimlar icin
    Cevapla
  • MeHMeTCaN 6 yıl önce Şikayet Et
    İlk yarı bitmek üzre ve Konyaspor hala seyircisiz maç oynuyor. Bir Anadolu takımın kupa kaldırması görülmüş şeymiydi. Olmamalıydı bu, bişeyler yapıp haddini bildirmek gerekirdi bu takıma, ve herşey planlandığı gibi tıkır tıkır işliyor. Eyy TFF ADALET in varsa Konya ya uyguladığın cezayı İstanbul takımlarına da uygularsın. GöZün yemez dimi Tüpcü kardeşşş !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle