Cenk Ergün: Böyle bir hakemin...

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 22.10.2017 22:52 GÜNCELLEME 23.10.2017 10:03
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldığımız maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İŞTE CENK ERGÜN'ÜN SÖZLERİ...

"10 kişi kalana kadar kontrol elimize geçmişti, golü de atacağımıza inanıyorduk ama, böyle maçlarda 10 kişi kalınca iş değişiyor. Pozisyon vermedik ondan sonra ama, golsüz bir maç olarak sona erdi."

"Penaltı olarak değerlendirdik. Beklentimiz böyle üst düzey bir müsabakada böyle bir hatanın yapılmamasıdır. Yine de golü bulamacağımızı düşünüyorduk, 10 kişi kalmak işi bozdu."

"BÖYLE BİR HAKEMDEN PENALTIYI BEKLİYORDUK"

"Penaltı olduğunu düşünüyorsak, böyle bir hakemden üst düzey maçta penaltıyı bekliyorduk. Bizim beklentilerimizi düzeyinde bir yönetim olmadığını düşünüyoruz biz."

"Maçtan önce hiçbir tedirginliğimiz yoktu. Son dönemde yetiştirilen en iyi hakem Cüneyt Çakır. Kulübenin 1 değil, 2 değil, 5 değil, tepkisi oldu. Maçı takip edenler de gördükleri şekilde değerlendirilmediği zaman tepki gösterebiliyor."

"BU MAÇTA NE ŞAMPİYON OLACAK, NE DE KAYBEDECEKTİK"

"Müsabaka öncesinde hoca teknik heyeti ile birlikte artı ve eksikleri değerlendirirken, bugün sahaya çıktığı formasyonla daha etkili olacağımızı düşündü. Serdar çıkmadan da ne kadar etkili olabileceğimizi göstermiştik. Böyle büyük müsabakalarda, takım maç içindeki değişikliklere göre pozisyon almak zorunda. Bütün olan bitene rağmen kazanabilirdik. Bu maçta ne şampiyon olacak, ne de kaybedecektik. Şimdi önümüzde önemli bir Trabzonspor maçımız var."

"Derbilerin adı üstünde, beklentilere göre olmuyor. Birçok dinamiği var. Bütün bu şartlara rağmen kazanan taraf olmak isterdik, ama 10 kişi kaldıktan sonra pozisyon vermememiz de, sezon sonunda hesapları yaparken artı bir puan olarak bize gelebilir."

BELHANDA'YA KIRMIZI MESAJI: "10 KİŞİ KALMAMALIYDIK"

"Sneijder 10 numara olarak oynayan bir oyuncumuzdu. Bu sene onun görevleri paylaşılıyor. Belhanda bire bir Sneijder'in alternatifi olarak değil, arkadaşlarıyla paylaşarak oynuyor. Klasik bir 10 numara olarak adlandırılmasa da, bizi tatmin ediyor, ama bugün orada 10 kişi kalmamamız gerekiyordu."

"Önümüzde daha bir zaman var. Devre arası ve sezon sonu için transfer çalışmalarımıza başladık. Şu anda hem Letovlevici, hem Linnes bize dönem içinde çok katkı sağlayacak arkadaşlarımız."

"Yabancı uygulamasının 3. senesindeyiz. Bize verilmiş olan talimatın içerisinde sahaya çıkıyoruz. Birçok ülkeden seyredilmesi sevindirici bir şey, keşke bir galibiyetle kendimizi gösterebilseydik."

YORUMLAR 17
  • kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    Gs Aykut a Duacı olsun bu takımın başında Şenol Güneş olsaydı dün fener gsye tarihi fark atardi gs küçük maçların büyük takımı bide utanmadan hakem diyorlar ulan golü verilmeyen fener konuşan bunlar utanmadan konusyolar
    Cevapla
  • Körfez 6 yıl önce Şikayet Et
    ya hu spor toto hakem açıklanınca iddia oranlarını gs lehine 1,70 e düşürdü, kimse bu kaosun haberini yapmıyor. hakem ismi ile iddia oranları değişiyor ülkemizde, uyanın hey gidi millet
    Cevapla
  • Abdullah64 6 yıl önce Şikayet Et
    Başka hakem Fb'nin çamura yatmasindan daha çok etkikenecegini düşündüğü için daha adil bir maç olur diyerek ...
    Cevapla
  • İslam 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerin temiz golu verilmedi :) olur boyle seyler hakem de bir insan hata yapacaktir. Hasan Alinin pozisyonu penalti degil elini baska nereye cekecek pozisyon geregi eli yere degiyor hicbir kasti yok. Yalniz GS taraftarlari cok buyuk terbiyesizlik yapti. Aslinda bu Turk milletinin ayibi nerde Turklugunuz, onurunuz, dininiz??? İnsanlar bir takim ugruna daha neler yapacak? Ayiptir ayip, bu tur insanlar belirlenip cok agir cezalara carptirilmali. İnsanlar takimlari icin arkadaslariyla bile kavga ediyor cok aci cok...
    Cevapla
  • mehmet23 6 yıl önce Şikayet Et
    Hakem sayesinde maçı kaybetmeyen gs liler hakeme dua etsinler zeytin yağı gibi üste çıkmasınlar gol verilse kırmızı kart gösterilse fener zaten işi bitirirdi...
    Cevapla
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    belhanda efendi bir süre dinlenmeli. ciddiyetsiz bir havası var. takımı perişan etti. selçuk onun yerinde bir süre oynamalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle