Galatasaray'dan penaltı isyanı!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbiye Cüneyt Çakır'ın kararları damga vurdu.

Galatasaray'dan penaltı isyanı!
Galatasaray'dan penaltı isyanı!
GİRİŞ 22.10.2017 21:13 GÜNCELLEME 22.10.2017 21:14
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

İlk yarıdaki tartışmalı kararları ile Fenerbahçe taraftarını adeta çileden çıkartan Çakır, maçın ikinci yarısında bu kez de Galatasaray taraftarına saç baş yoldurttu. 

Karşılaşmanın 55. dakikasında Fenerbahçe ceza sahasında Denayer, kafayı vurdu ancak meşin yuvarlak Josef'in elinden döndü. Gözler bir anda Çakır'a çevrildi ve sarı-kırmızılı futbolcular "penaltı" bekledi ancak Çakır devam dedi. 

Bu pozisyondan yaklaşık 4 dakika sonra bu kez Feghouli, 59. dakikada Hasan Ali ile girdiği ikili mücadele sonrasında meşin yuvarlak Hasan Ali'nin eline çarptı ancak Çakır bu pozisyonda da penaltı noktasını işaret etmedi.



YORUMLAR 49
  • evet inşallah 6 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın şimdi maçın hakkı beraberlikti kimse hak ettiğini söylemesin öyleymiş böyleymiş
    Cevapla
  • ecdad 6 yıl önce Şikayet Et
    her sene ayni terane .. GSlilar hakkimizi yedi diyor ... FBliler hakkimizi yedi diyor ... BJK-TS oynar onlarda aynisi der ... eee??? maci böyle ufak tefek tartismali penaltilara birakmiyacaksin ARKADAS. belese yenmek yok... sen GOL attinda sayilmadimi... ikiside tartismali el.. kisa mesafeden ve bilerek el uzatma yok.... biri yere düserken digeride eli yaninda iken kisa mesafede carpiyor... sonra DIR DIR DIR
    Cevapla
  • Kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    GS.lı kardeşlerim yıllar önce Arif kendini yere atar, kazanılan penaltıyı Hacı atardı. 3 - 5 sene GS. böyle şampiyon oldu, Şimdi niye isyan ediyorsunuz ? Derviş dervişin arkasına sırayla geçer. Üsteli maç berabere bitti.
    Cevapla
  • kafkas 6 yıl önce Şikayet Et
    H akkaten B irader V armış sende kemal kılıçdaroğlu halet-i ruhiyesi...
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    fenerin elinden hakem kurtardı, buz gibi gölü yedi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle