G.Saraylı yıldızdan alkış alacak hareket!

Konya'da darp edilen Galatasaray taraftarı Hakan Karaoğlu'na Serdar Aziz'den destek geldi.

GİRİŞ 17.10.2017 09:17 GÜNCELLEME 17.10.2017 09:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Derin Futbol'un haberine göre; Serdar Aziz, Konya'da darp edilen Galatasaraylı Hakan Karaoğlu'nun tüm eğitim masraflarını karşılayacak.

HAKAN KARAOĞLU: "UTANIRIM"

Hakan Karaoğlu, Beyaz TV'de Serdar Aziz'in yardım kararının sorulması üzerine "Bir şey diyemem, utanırım" ifadelerini kullandı.

DERBİYE DAVET EDİLDİ

Sosyal medyada görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Galatasaraylı yönetici Ural Aküzüm, "Konya'da mağdur olan öğrenci kardeşimiz Fenerbahçe maçında kulübümüzün misafiri olacak. O "delikanlı" arkadaşlarla da emniyet ilgilenecek!" şeklinde paylaşımda bulundu.

YORUMLAR 3
  • maraşlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Ülkem adına bu taraftar olayından utanıyorum.Bu bir birimizden ne haz almazlık. Bir türk takımı avrupada başarı sağlasa sevinemiyoruz.Bir ailede farklı takımı tutan kardeşler var.Gayette bir birini candan sever. Kendimize gelelim lütfen.
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    bir fenerbahceli olarak hakan karaoğlu na yapılan hareketi kınıyorum. umarım kendini taraftar zanneden bu zatlar emniyette falakaya yatırılır...
    Cevapla
  • taraftar 6 yıl önce Şikayet Et
    Sıra sende Ggalatasaray Kulübü. Bak çocuk Üniversitede kulübe üye yap şunu..Haydi be Galatasaray göster taraftarını ne çok sevdiğini.
    Cevapla