Tudor'dan F.Bahçe itirafı! 'Bu maç...'

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Atiker Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Tudor'dan F.Bahçe itirafı! 'Bu maç...'
Tudor'dan F.Bahçe itirafı! 'Bu maç...'
GİRİŞ 14.10.2017 22:18 GÜNCELLEME 14.10.2017 22:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Karşılaşmayla ilgili konuşan Igor Tudor "Bütün oyuncularımı tebrik ederim. Mükkemmel bir oyuncu grubuna sahibim, özellikle karakter olarak. Her maç açlıkla, kazanmk için sahaya çıkan bir takımımız var. Bu yüzden hoca olarak çok şanslıyım ve hepsini tebrik ederim." dedi.

Selçuk İnan'ın performansını değerlendiren Tudor "Sezon başından bu yan Selçuk'un takımın kaptanı ve önemli oyuncusu olduğunu söyledim. Bugün ona ihtiyacımız vardı ve iyi oynadı, beni de yanıltmadı. Kolay değil, milli aradan sonra zor bir deplasmana çıktık. Şimdi tam konsantre şekilde Fenerbahçe maçına hazırlanacağız." diye konuştu.

Fenerbahçe derbisi ile ilgili de konuşan Hırvat teknik adam "Fenerbahçe maçı büyük bir derbi. Daha bir haftamız var. Sakatların durumuna bakacağız. Derbide herkes oynamak ister, tam kadroda sahada olacağımızı düşünüyorum." açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 6
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Ayıp ayıp Galatasaray çatır çatır futbol oynuyor sanki hakem hatası ilk defa Galatasaray ın lehine yapılıyor video hakem geçilirse biz Zararlı çıkmayız 8 haftaya bakın geçtimiz sezona bakın ondandır sonra konuşun ezikler
    Cevapla
  • Hakemlerİstifa 6 yıl önce Şikayet Et
    Videolig bir an önce gelmeli. Yoksa bu hakemler niyeti bozduğunda 6s ın şamp. Kaçınılmazdır. Kırmızı kart görmeden sezonu tamamlıyorlar.
    Cevapla
  • enver 6 yıl önce Şikayet Et
    daha bie kez hata yapıldı bu sene gs maçında neyin kafasındasınız siz bize karşı yapılan hataların hadi hesabı yok bu sene
    Cevapla
  • izmirli 6 yıl önce Şikayet Et
    kral cimbombom
    Cevapla
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Bos konusma bos sadece sans
    Cevapla
  • Ff kmxsfl 6 yıl önce Şikayet Et
    Ağla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle