F.Bahçe'nin gözbebeğiydi! G.Saray'a geliyor

Galatasaraylılar, Fenerbahçe altyapısından yetişen Sporting Lizbon'lu Merih Demiral'ı transfer etmek için harekete geçti.

F.Bahçe'nin gözbebeğiydi! G.Saray'a geliyor
F.Bahçe'nin gözbebeğiydi! G.Saray'a geliyor
GİRİŞ 13.10.2017 09:51 GÜNCELLEME 13.10.2017 11:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

19 yaşında ve 1.92 boyundaki stoper Merih için Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün'ün önümüzdeki günlerde Portekiz'e gideceği öğrenildi.

IGOR TUDOR'UN DA ONAYI VAR

Sporting Lizbon'un ikinci takımında forma giyen Merih Demiral, hem sağ hem de sol stoper olarak görev yapabiliyor. Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un da bu transfere onay verdiği bildirildi.

"FENERBAHÇE'DE FORMA ŞANSI BULAMAM"

CimBom'un Ocak ayı transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Merih Demiral, Fenerbahçe altyapısında futbola başladı. Sonrasında ise Sarı- Lacivertli takımdan ayrılmak zorunda kaldı.

19 yaşındaki futbolcunun ayrılma gerekçesi ise Fenerbahçe'de forma şansı bulamamasıydı. Merih, "Fenerbahçe'de çok yabancı var. Ben takımda kalırsam, antrenman futbolcusu olurum. Bu yüzden Sporting Lizbon'a gidiyorum" açıklaması yapmıştı.

YORUMLAR 5
  • Üzgün Fenerli 6 yıl önce Şikayet Et
    Adını bile duymadım...
    Cevapla
  • orhan ilhan 6 yıl önce Şikayet Et
    bir antüröner kariyer yapmak istiyorsa .her genc futbolcuyu adam eder .hatalarini söyler oda kendini ona göre hazirlar.futbol dünysnin artik en basit ve bahali siporudur.bence
    Cevapla
  • partizani 6 yıl önce Şikayet Et
    gs de ilk 11 şansın var değilmi gittiğin yer nere sportin lizbonun yedek takımı
    Cevapla
  • alper 6 yıl önce Şikayet Et
    iyi oyuncu olsa orda kalırdı .. sanırsın galatasarayın hepsi yerli
    Cevapla
  • YALIN 6 yıl önce Şikayet Et
    yalan haber fenerin gözbebeği olması madem gözbebeği neden saçma sapan bir takıma yollamış. sırf fenerbahçe galatasaray ismi sansasyon olsun haber olsun diye yapılmış.kalitesiz
    Cevapla