N'Diaye açıkladı! 'Tekliflerini ilettiler'

Galatasaray'ın Senegalli oyuncusu Badou Ndiaye, gündeme ve Galatasaray'daki günlerine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

N'Diaye açıkladı! 'Tekliflerini ilettiler'
N'Diaye açıkladı! 'Tekliflerini ilettiler'
GİRİŞ 12.10.2017 12:11 GÜNCELLEME 12.10.2017 12:17

Sezon başında transfer olduğunda, ödenen bonservis bedeli daha çok konuşulan ancak gösterdiği performansla eleştirilere cevap veren Ndiaye, "Böyle olması güzel bir şey. Tam tersi bir durum olsaydı kötü olurdu. Her şeyi duydum ama bu konuyla ilgili sakinliğimi korudum. Futbolda böyle söylentiler olabiliyor ama ben futboluma, oyunuma konsantre olup bunları bir kenara bıraktım. Ben oyuncu olarak oyunuma konsantre olacağımı söyledim ve bunu yaptım. Bu tür söylentilere de gülüp geçtim. Dolayısıyla bunlara enerjimi harcamak yerine, oyunuma konsantre olarak oyunumun değerini gösterdim" dedi.

"OSMANLISPOR'DA HEMEN HEMEN HER BÖLGEDE OYNAMAYA ÇALIŞTIM"

Galatasaray'a transfer olmadan önce fedakarlık göstererek birçok mevkide forma giydiğini belirten Senegalli oyuncu, "Osmanlıspor'da oynarken 6 numara, 8 numara ve 10 numaralı bölgelerde oynadım. Hatta forvet olarak bile oynadım. Bugün bakıldığı zaman 6 ve 8 numaralı pozisyonlarda görev alıyorum. Osmanlıspor'da gerek duyulduğu için ben hemen hemen her bölgede oynamaya çalışıp, fedakarlık yaptım. Benim oynarken kendimi en rahat hissettiğim bölge ise 6 ve 8 numaralı formaların olduğu bölgeler. Galatasaray'da daha çok 6 numara olarak oynuyorum. Tabii burada takımın bütünlüğü daha çok önemli. Antrenörün ne diyeceği de önemli. Hocamız benim 6 numarada oynamamı isterse orada oynarım. Orada top kapmam gerekiyorsa onu yaparım. 10 numara oyna derse, orada da oyunumu sergilerim. 8 numara oyna derlerse de Elhamdülillah ne varsa onu yaparım orada da oynarım" şeklinde konuştu.

"SADECE WEST HAM'DAN TEKLİF ALMADIM"

Osmanlıspor'da forma giyerken, İngiltere'den transfer teklifleri geldiğini söyleyen Ndiaye, "Transfer teklifi yapan kulüpler arasında sadece West Ham yoktu. Başka İngiliz takımları da bana teklif getirdi. Burada İngiltere'de oynayan Milli takım arkadaşlarım beni aradılar bu dönem içerisinde antrenörlerinin tekliflerini ilettiler. Birçok teklif oldu. Ben burada kalbimin istediğini dinledim ve Galatasaray'a geldim" diye konuştu.

"SELÇUK BÜYÜK BİR OYUNCU BUNU KABUL ETMEMİZ GEREKİYOR"

Geçen sezon ve bu sene gösterdiği performansla Galatasaray taraftarından tepki gören ve tribünlerle arası bozuk olan Selçuk İnan ile ilgilide konuşan Senegalli yıldız, "Selçuk büyük bir oyuncu bunu kabul etmemiz gerekiyor. Bu kadar uzun zaman Galatasaray'da kaldıysa çok önemli özelliklerinin, yeteneklerinin olduğunun göstergesidir. Türkçe bilmediğim için de taraftarlarla Selçuk arasında geçen diyaloğu çok fazla bilmiyorum, takip de edemiyorum. Dolayısıyla o konuda çok fazla bir şey söyleyemem ama Selçuk'un çok iyi bir oyuncu olduğunu vurgulamam gerekiyor" diye konuştu.

"TÜM TAKIMLAR GALATASARAY'I YENMEK İSTEYECEKTİR"

Milli takım arasının ardından üst üste zorlu maçlara çıkacakları hatırlatılan yıldız orta saha oyuncusu, "Tüm rakipler zor olacaktır. Tabii tüm takımlar Galatasaray'ı yenmek isteyecektir. Yenmek istedikleri için de zorluk seviyesi artacaktır. Biz bu zorluğunu görüyoruz ama bizde rakiplerimizi yenmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

"ÖNCE KONYASPOR MAÇI"

Ligde Atiker Konyaspor ile karşılaştıktan sonra Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatasaray'da Ndiaye, "Önce Konyaspor maçı var önümüzde, o maçı konuşalım önce sonra derbiyi konuşuruz. Benim için şu an önemli olan Konyaspor maçı, bir sonraki hafta Fenerbahçe maçı olacaktır. Sonraki hafta Trabzonspor maçı önemli olacak. Onun için şimdi önümüzdeki maça bakıyoruz. Ertesi hafta geldiği zaman Fenerbahçe maçı önemli olur. Derbi karşılaşmaları da diğer maçlar gibi yenmemiz gereken maçlardır" şeklinde konuştu.

KAYNAK: DHA