İşte Tudor'un istediği transfer!

Serdar Aziz'in performansından memnun olan Igor Tudor, Dursun Özbel'e stoper transferinin önemli olmadığını ve Asamoah'ı çok istediğini iletti.

İşte Tudor'un istediği transfer!
İşte Tudor'un istediği transfer!
GİRİŞ 10.10.2017 11:00 GÜNCELLEME 10.10.2017 11:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Liderlik koltuğunda en yakın rakibine 5 puan farkla oturan G.Saray'da gelecek planları da devam ediyor. Başkan Dursun Özbek, gelecek sezon takımın kalitesini daha da yükseltmek için ekibi ile birlikte çalışırken teknik direktör Igor Tudor ile de sık sık buluşup takımı masaya yatırıyor.

Süper Lig'e milli maçlar için verilen arada teknik ekip ile Florya Metin Oktay Tesisleri'nde görüşen başkan Özbek transferle ilgili fikir alış verişinde bulundu. Sezon öncesinde takımı sil baştan kuran sarı-kırmızılılar savunmaya Maicon takviyesi yaparken bir stoper daha alınması gündeme gelmişti.

Teknik direktör Igor Tudor da bir yabancı stoper isterken sonrasında takımın genel eksikleri diğer bölgelere takviyeleri zorunlu kıldı. Stoper transferi de böylece ertelenirken başkan Dursun Özbek de Tudor'a bu konuyu sordu. 

Hırvat teknik adam ile görüşen başkan, devre arasında stoper isteyip istemediğini sorduğu Tudor'dan farklı bir yanıt aldı. Serdar Aziz ve Maicon'un uyum sağladığını, her geçen gün de daha iyiye doğru gittiğini başkana ileten Tudor, "Bu iki oyuncunun yanı sıra Denayer ve Ahmet Çalık da hazır durumda. Ne zaman forma verirsek oynayabilirler. Stoper transferi şu anda gerekli değil" yanıtını verdi.  Ancak Tudor bu cümlelerin ardından ise asıl isteğini başkana iletti: Kwadwo Asamoah! 

KARAR 5 MAÇ SONRA

Juventus ile sezon sonunda kontratı bitecek olan Asamoah ile G.Saray her konuda anlaşırken İtalyan ekibi transfer döneminin sonuna kadar beklettiği G.Saray'a son gün ret yanıtı verdi. Bunun ardından Latovlevici'yi kadrosuna katan ve sol kanada geçici bir çözüm bulan Igor Tudor'un aklı h,l, Kwado Asamoah'ta... 

İsteğini başkana ileten ve "Stoper istemiyorum bana Asamoah'ı alın" diyen Tudor, takımın diğer bölgeleri ile ilgili raporunu ise Beşiktaş maçı öncesinde vermeyi planlıyor. Konya maçı ile başlayan F.Bahçe, Trabzon, G.Birliği ve Başakşehir maçlarında Tudor takımın da gerçek durumunu gördükten sonra yönetime devre arasında isteyeceği takviyeleri iletecek.

YORUMLAR 1
  • Asd 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamda sadece transfer yapmayi bilyo. Zaten Gs da cogu yabanci,turk oyuncu yetistirmeyi dusunmiomi aceba
    Cevapla