G.Saray'dan iki transfer bombası! Biri Ocak'ta...

Galatasaray devre arasında Asamoah için Juventus'un kapısını çalacak. Sarı-kırmızılı takım sezon sonunda da Kaan Ayhan için harekete geçecek.

G.Saray'dan iki transfer bombası! Biri Ocak'ta...
G.Saray'dan iki transfer bombası! Biri Ocak'ta...
GİRİŞ 08.10.2017 10:18 GÜNCELLEME 08.10.2017 10:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor başta olmak üzere sözleşmeleri sezon sonunda bitecek Yasin Öztekin, Koray Günter ve Eray İşcan hakkında kararı Mayıs ayında seçilecek yeni yönetim verecek.

İç transferde bekleme kararı alan başkan Dursun Özbek takıma takviyesi düşünülen oyuncular için ise somut adımlar atacak. Sarı-kırmızılı kulübün gündemindeki isimler Kwadwo Asamoah ve Kaan Ayhan. Transferin son gününde Galatasaray'ın kapısından dönen tecrübeli futbolcu için devre arasında Juventus'un kapısı son kez çalınacak.

Ocak ayında Ganalı solak ile sözleşme imzalama hakkına sahip olacak sarı-kırmızılılar Juve'ye "Asamoah'ı 1 Milyon Euro'ya bize satın yoksa sezon sonunda bedavaya alacağız'' restini çekecek.

SAĞ BEK, STOPER VE ORTA SAHADA KAAN

Yabancı sınırına önlem olarak gurbetçilere yönelme kararı alan Galatasaray'da Igor Tudor'un en çok dikkatini çeken isim Kaan Ayhan. Sağ bek, stoper ve orta sahada görev yapabilen Kaan çok yönlü oyuncu olma özelliği ile Hırvat hocanın gözüne girdi. Türk Milli Takımı'ndaki performansı yakından takip edilen 22 yaşındaki oyuncunun Alman 2. Lig ekibi Fortuna Düsseldorf ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Koray Günter'le menajeri ortak olan Kaan Ayhan'a sezon sonu bedavaya gelmesi için teklif yapılacak.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 3
  • Erdinç Çakıroğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Kaan Ayhan milli takımı batırdı. 3 golde de Mehmet Topal ile birlikte pozisyon hatası var.
    Cevapla
  • Mr Spak 6 yıl önce Şikayet Et
    Vergi devlet baba cuvalla yurtdisina para veriyor bu kulupler Asla vergi indirimi af vergi affi kabul etmiyoruz Batan kulubu kayyuma devredersin biter gider
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    İyi olur
    Cevapla