Tudor'dan çarpıcı sözler! 'Komedi filmi...'

Galatasaray Teknik Dşrektörü Igor Tudor, Kardemir Karabükspor maçının ardından hakemlerle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Tudor'dan çarpıcı sözler! 'Komedi filmi...'
Tudor'dan çarpıcı sözler! 'Komedi filmi...'
GİRİŞ 30.09.2017 22:31 GÜNCELLEME 30.09.2017 23:02
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Maçın ardından ilk olarak hakemlerle ilgili konuşan Igor Tudor, "Türkiye Ligi'nde enteresan, komedi filmlerinde olacak penaltı kararları var. Yine onu gördük. Kimse yanlış anlamasın, bunu sadece Galatasaray için söylemiyorum. Her hafta ilginç penaltı kararları oluyor. Hakem Komitesi, oturup konuşmalı, neler değişmeli, bunu değerlendirmeliler. Sadece Galatasaray için konuşmuyorum. İnsanların gözünde kredinizi kaybediyorsunuz. İnsanlar 'Bakalım ne zaman penaltı verilecek?' diye düşünmeye başlıyor. Havuza atlar gibi atladı, penaltı çaldı. Tribünde en üstte oturan 10 yaşındaki çocuk bile penaltı olmadığını anlar. Şimdi rakip takımlar, oyuncularına 'Ceza sahasına girdiniz mi kendinizi atın' diyebilirler. Bunu takımım için söylemiyorum, her hafta bunlar oluyor." dedi.

Galibiyetle ilgili konuşan Tudor, "İlk yarı 2, 3, 4 gol bulabilirdik. O pozisyonlar girdik ama futbol olarak bizim seviyemizde değildik. İkinci yarıda yaptığımız ufak tefek değişikliklerle daha iyi oynadık ama maçı bitirecek golü bulamadık. Anlamsız penaltı ile maç 2-2 oldu. Son dakikada anlamlı bir gol bulduk. Bu tip goller, takımın morali için çok faydalı olur. 90 dakikaya bakıldığında kazanmayı hak eden, üstün bir Galatasaray vardı." diye konuştu.

"Fenerbahçe maçı yaklaşıyor, hakemle ilgili endişeniz var mı?" sorusuna yanıt veren Tudor "Galatasaray'ın hocasıyım, Karabükspor maçından çıktık. Hafta boyunca Karabük'e odaklanmam gerekiyordu. Devamlı kulüpten 2-3 kişi bana hakemlerle ilgili konuştu, üzerlerinde baskı olduğunu ve dikkat etmemiz gerektiğini söylediler. Ben ise onlara bunu düşünmemiz gerektiğini söyledim. Ancak baktığınızda onlar haklı çıktı. Ben teknik adam olarak hakemleri değil rakibi düşünmeliyim." açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 10
  • Cimbom23 6 yıl önce Şikayet Et
    Hakem hatalarıyla uğraşamayız futbol güzel baskı kuran bi galatasaray var önemli olan futbolu oynayıpta galip gelmek galatasarayda bunu yaptı :)
    Cevapla
  • angorapardus 6 yıl önce Şikayet Et
    at gözlüğü tarifidir bu , bal gibi penaltı....
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    hbv anlamıyorsan sus oynamadıysan seyretme
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Karabükün iki penaltısı verilmedi? hala neyi konuşuyor?
    Cevapla
  • abc 6 yıl önce Şikayet Et
    gs bu adama 5 beden büyük geliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle