Muslera'dan isyan! 'Yıllardır G.Saray'a...'

Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera, son dakikada kazandıkları Karabükspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Muslera'dan isyan! 'Yıllardır G.Saray'a...'
Muslera'dan isyan! 'Yıllardır G.Saray'a...'
GİRİŞ 30.09.2017 22:11 GÜNCELLEME 30.09.2017 22:12
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Karabükspor lehine verilen penaltı hakkında konuşan Muslera, ''Zaten ağır çekimde mutlaka göreceklerdir ama söylemeliyim ki pozisyon penaltı değildi. Mariano'nun ilk yarıdaki pozisyonu ondan daha çok penaltıydı.'' dedi.

Şampiyonluk ile ilgili de konuşan Uruguaylı filebekçisi, ''Şampiyon olmak istiyoruz, hedefe ulaşmak için çok çalışıyoruz. Galatasaray her sezon bu şekilde engeller ile karşılaşıyor. Ancak bizim hedefimiz şampiyonluk ve biz bunların hepsini aşacağız.'' ifadelerini kullandı.

Taraftarların desteğiyle 12 kişi gibi hissettiklerini belirten Fernando Muslera, ''Üçlü çektirmem alışkanlık oldu. Umarım taraftar hep beni böyle sahanın ortasına davet eder. Çok hoşuma gidiyor. Onlarla daha güçlüyüz, bir kişi fazla oynuyor gibiyiz. Onların desteği bizim için çok önemli.'' diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 17
  • İsa 6 yıl önce Şikayet Et
    He muslera he bi sen eksiktin. Şimdi bir yenilgi alırsanız hakemlere yüklenmeye başlarsınız. Sen önce kendini düzelt. Maçın başındaki hatan az kalsın golle sonuçlanacaktı.
    Cevapla
  • mrd06 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene fenerde Beşiktaş ta hakemlere yükleniyo. Biliyorlar şampiyon Galatasaray. Boşuna kimse çirkefleşmeyin ve çamur atmayın
    Cevapla
  • albayrak 6 yıl önce Şikayet Et
    Penaltı değilmiş, penaltı daha nasıl olabilir ki, hatta Karabük sporun iki tane daha penaltısı verilmedi, hele hele bir tanesi kesin penaltıydı, muslero delikanlılık gösterde Karabükün verilmeyen penaltılarıda var de Tudor ve muslera, hakemleri baskı altına alarak şampiyon olunmazz
    Cevapla
  • Taraftar 6 yıl önce Şikayet Et
    Gs verilmeyen penaltıları konuşmuyorsun
    Cevapla
  • Adanalı 6 yıl önce Şikayet Et
    İlk kez mi futbol izliyorsun
    Cevapla
  • snr 6 yıl önce Şikayet Et
    iyi izle aslan
    Cevapla
  • Bihemta 6 yıl önce Şikayet Et
    hakem karabükün 2 penaltısını vermedi ne diyyorsun be adam.
    Cevapla
  • Engn 6 yıl önce Şikayet Et
    ceza sahası içinde her kendini yere atana penaltı verilmez. Emek hırsızı çok Prof. futbolcu az olduğu için bu ligde ceza sahası içinde yerde yuvarlanan çok olur. Bakıyorum orta alanlarda adam hınca hınç mücadele ediyor topu vermemek için, ceza sahasına geliyor bir üflemede hop yerlerde. Böyle futbol oynanmaz. Avrupa'da belli başlı ligleri izle adamın ceza sahası içinde onca müdahalelere rağmen nasıl ayakta durduğunu ( bizde olsa çoktan yere yatmıştı ) göreceksin. Bizdeki antrenörler sınıra girdin mi yat at kendini yerlere demiyorsa ben birşey bilmiyorum.
    Cevapla
  • GALATASARAY 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayın kalan 27 maçı kazanıp şampiyon olacağı gerçeği...
    Cevapla
  • Muzaffer 6 yıl önce Şikayet Et
    Yorum morum beni ilgilendirmiyor şampiyon karakartal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle