Dursun Özbek'ten şoke eden Sneijder itirafı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sezon başında Florya'yı basan isimler için ilginç bir tespit yaptı.

Dursun Özbek'ten şoke eden Sneijder itirafı!
Dursun Özbek'ten şoke eden Sneijder itirafı!
GİRİŞ 28.09.2017 09:55 GÜNCELLEME 28.09.2017 09:58
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündem olacak açıklamalarda bulundu. 

"Sneijder'in paralı askerleri vardı"

Özbek, yaz döneminde özellikle Sneijder konusunda çok üzerine gelindiğini belirterek, "100-150 kişi tesisleri bastı. Bu kişilerle ilgili araştırma yaptık. İçlerinde Sneijder'in paralı askerleri vardı. Sosyal medyada da durum farklı değildi. O zaman kontrolü kaybedip motivasyonumuzu yitirsek işimiz zordu. Sneijder, hocanın sistemine uymuyordu. İşte Fransa'daki hali de ortada" dedi.

Hollandalı futbolcuyu aslında iki sezon önce göndermek istediklerini dile getiren Galatasaray Başkanı, "Bu konuda medya da doğru yönlendirmedi. Bize kalsa iki sene önce gönderirdik. Ancak medya destek vermedi" ifadesini kullandı.



Uyuyan dev!

Sneijder, Fransa'daki yeni takımında etki gösteremedi. Nice formasıyla yalnız üç maçta forma giyebilen yıldız futbolcu gol ya da asist kaydetmeyi başaramadı. Duruma dikkat çeken Hollanda basını, 'Cote d'Azur'da uyuyan bir dev' başlığını attı.

Sezon başında Galatasaray ile yollarını ayıran Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau da, Türkiye günlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Beau Monde isimli dergiye konuşan Yolanthe, "İstanbul harikaydı. Kente çok alışmıştım. Beş senemizi orada geçirdik. Bebeğimiz orada doğdu. Bir çok anımız oldu. Biz ayrıldık diye üzülen bir çok insan oldu. Bir parçamızı orada bıraktık" dedi.

YORUMLAR 6
  • mehmetali 6 yıl önce Şikayet Et
    ya adam son nefesine kadar gs icin savasti.neyden bahsediosun.sampiyonlar liginde ceyrek finali dursun sen mi oynattin.birak bunlari hakkini yedin 3 mac kazandin diye havalara girme.takim kaybetmeye baslasin o zaman gorurum seni.fizik yuklemesi ile kazaniyorsun yorulunca napicaksin merak ediyorum
    Cevapla
  • kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamla ilgili bu kadar konuşmaya gerek yok artık. İyi hizmetleri oldu. Onore edilip yollanmalıydı.
    Cevapla
  • ilkmektepli 6 yıl önce Şikayet Et
    Tesbitte bulundu , yaptı değil. TÜRKÇEYİ doğru kullanalım. Tespit yaptı olur mu ?
    Cevapla
  • bjk 6 yıl önce Şikayet Et
    o yüzdenmi 3 yil boyunca türkiyede hic bir takimda oynayamaz diye sözlesme yaptirdin birakin bu vefasizligi hakkini yemeyin adamin
    Cevapla
  • Yusuf D. 6 yıl önce Şikayet Et
    Gereksiz bir açıklama,Sneijder aldığı paranın hakkını verdi bence.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle