Hakan Hepcan serbest bırakıldı!

Gomis'e ırkçı hakarette bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Hakan Hepcan İstanbul 10. Sulh Ceza Hakimliği'nce serbest bırakıldı.

Hakan Hepcan serbest bırakıldı!
Hakan Hepcan serbest bırakıldı!
GİRİŞ 25.09.2017 17:00 GÜNCELLEME 25.09.2017 21:17
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında oynanan karşılaşma sırasında Galatasaraylı futbolcu Bafetimbi Gomis hakkında attığı tweet büyük tepki çeken sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan hakkında Galatasaray'ın şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında bugün polisler eşliğinde Spor savcısına ifade veren Hepcan, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılamak" ve "sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanuna muhalefet" suçlarından tutuklanması talebiyle İstanbul 10. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

Hepcan tutuklama talebiyle sevk edildiği İstanbul 10. Sulh Ceza Hakimliği tarafından serbest bırakıldı.

NE OLMUŞTU

Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor, 2-2 berabere kalmıştı. Sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan'ın attığı mesajda ise Galatasaraylı futbolcu için kullandığı maymun ifadesi büyük tepki çekmişti. Hepcan'ın kastettiği futbolcunun Bafetimbi Gomis olduğu öne sürülmüştü.



Hakan Hepcan, "Bizim takım oturana kadar lig biter hacı. Galatasaray'da bi tane maymun var topa düşmanı gibi vurup yere falan atıyo kendini işimiz çok zor." yazmıştı.

YORUMLAR 11
  • alim adam 6 yıl önce Şikayet Et
    iyi gevezeler ortalıktan toplansın
    Cevapla
  • FenerbahçeLEE 6 yıl önce Şikayet Et
    bence sebebi bu degil bu sosyal medya şebeği bildiğim kadarıylan 15 temmuza ve cumhurbaşkanımıza karşı hakaretleri var çek cezanı
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunda ne var diyen arkadaslar maymun diyor daha ne olsun asıl.maymun kendisi oda beni versin mahkemeye (:
    Cevapla
  • mhcivelek 6 yıl önce Şikayet Et
    mahkeme kamu cezası versin hayvanat bahçesinde maymun kafeslerini temizlesin birdaha yapmamaya tövbe edene kadar temizlikte çalışsın
    Cevapla
  • semih 6 yıl önce Şikayet Et
    boş boğazlığın sonu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle