Serdar Aziz: Ayıp olur üçlü çektiremem!

Maç sonu G.Saray taraftarı, “Serdar üçlü çektir” diye bağırdı. Fakat Serdar, “Bursa’ya ayıp olur” diyerek reddetti.

Serdar Aziz: Ayıp olur üçlü çektiremem!
Serdar Aziz: Ayıp olur üçlü çektiremem!
GİRİŞ 25.09.2017 10:50 GÜNCELLEME 25.09.2017 10:50
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Bursaspor taraftarının, 2016 yazında 4,5 milyon Euro artı 3 futbolcu karşılığı oldukça karlı bir alışverişle G.Saray'a gönderilen Serdar Aziz'e öfkesi dinmiyor. Serdar, altyapısından yetiştiği eski kulübüne karşı Bursa'da ilk kez rakip olurken, sahaya adımını attığı andan itibaren yeşil-beyazlı tribünlerin tepkisine maruz kaldı.

Milli stoper, topla buluştuğu her pozisyonda ıslıklandı. Maçın sonunda Galatasaraylı taraftarlar, "Moral olsun" diye Serdar'ı tribüne çağırıp, üçlü çektirmek istedi. Ancak milli futbolcu, G.Saraylı yöneticilere giderek, "Ayıp olur şimdi Bursa'ya. Gerginlik çıkar. Ben soyunma odasına gideyim" dedi. Yöneticiler de "Tamam" deyince, Serdar soyunmaodasının yolunu tuttu.

YORUMLAR 10
  • Malkoçoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de sorun sadece futbolcularda değil genel olarak. Ne yapması gerektiğini bilmeyen ve kendini seyirci zanneden sözüm ona bazı zalim futbol vampirlerinde. Ülkemizin futbolcuları başka takimlarda oynadı diye yapmadığımız kalmıyor. Allah herkese akil ve fikir versin.
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Serdar tebrik ediyorum üçlük çektirseydi bursa taraftarından farkı kalmazdı bir Trabzon lu olarak tebrik ediyorum yönetici ve futbolcular ın örnek olması gerek
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    ortalığı karıştırmanın alemi yoktu aferin azizim sen doğru olanı yaparsın ... millet efendilik görsün ...
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    4.5 milyon kazandirdi. birsalilar genede isikladi
    Cevapla
  • bahadir 6 yıl önce Şikayet Et
    ayıp olursa gelme kardeşim ozaman. trübüne gelmediğinde Galatasaray taraftarına ayıp olmuyormu? sen paranı fazlasıyla alıyorsun paranı kim verirse ona hizmet edeceksin kimse sana Bursaya küfür et demiyor çok adamsan futbolu bırak. not: Galatasaraylıyım
    Cevapla
  • Barbar 6 yıl önce Şikayet Et
    Paranı kim verirse ona hizmet edeceksin diyorsunda Serdar zaten bize oyunuyla hizmet veriyor, ayrıca taraftarın maskotu da değil adam gayet efendi ve mantıklı bir açıklama yapmış. Adamlığı da senden öğrenecek değil.
    Cevapla
  • Cahilcuhe 6 yıl önce Şikayet Et
    Cok Sacma Bir Yorum Yapmissin...Para Aliyor Evet..Bunun Icin De Ahlakini Terbiyesinide Mi Kaybetmesi Lazim? Erdemlik paradan ce herseyden de ustundur..
    Cevapla
  • Galatasaraylı 6 yıl önce Şikayet Et
    satilik mi bu adam formayi terletiyor parasini kazaniuor.sana hizmet etmiyor formaya hizmet ediyor,kisisel zevklerinizle olaylari cigindan cikarmaya gerek yok.gayette guzel konusmus,dogru olani yapmis. neden futbolla insanlari ayristiriyorsunuz. Not:Ben de galatasaraylıyim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle