G.Saray'dan Fırat Aydınus açıklaması

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Bursaspor deplasmanında kazandıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

G.Saray'dan Fırat Aydınus açıklaması
G.Saray'dan Fırat Aydınus açıklaması
GİRİŞ 24.09.2017 22:20 GÜNCELLEME 24.09.2017 22:23
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Maçla ilgili konuşan Cenk Ergün, "Bu sezon ilk kez geriye düştük. Bursaspor tribünleri çok güzeldi. İkinci yarıda mücadelemizi ortaya koyduğumuzda kalitemiz de belli oldu. Kendi taraftarlarımıza da çok teşekkür ederim. Desteklerini çok iyi bir şekilde gösterdiler. Çok zor bir deplasmandı gerçekten. Şimdi artık Karabükspor maçına hazırlanacağız. Sakat ve cezalı oyuncumuz da yok." dedi.

"FEGHOULI ÇOK ETKİLİ, TUDOR ZORLANACAK"

Sofiane Feghouli'nin golü hakkında görüşü istenen Cenk Ergün, "Feghouli çok etkili oynadı. Kalitesini ortaya çıkardı. Onun da artık sonraki maçlar için tam hazır olacağını düşünüyorum. Hocamız için zor kararlar olacak." diye konuştu.

"TOLGA CİĞERCİ BUNLARI DENİYOR"

Tolga Zengin ile ilgili de görüşlerini aktaran sarı-kırmızılı yönetici, "Tolga, antrenmanlarda böyle şutları çok deniyor zaten. Ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor. Buradan 3 puanla dönmek bizleri çok mutlu etti." ifadelerini kullandı.

"TUDOR DEVRE ARASINDA..."

Igor Tudor'un ikinci yarıya çıkmadan yaptığı konuşmadan bahseden Cenk Ergün, "Tudor, devre arasında yaptığı konuşmada oyun karakterinin gelişmesini söyledi. Gol de hala gelmeyince 3'lü defansa döndü. Bunu yapabileceğini soyunma odasında kurmaylarıyla konuşmuştu zaten." dedi.

"DERBİDE GÖRDÜK..."

Süper Lig'i değerlendiren Cenk Ergün, "Cumartesi akşamı da gördük lig birbirine çok yakın. Bir puan kaybında rakibiniz sizi hemen yakalayabilir. Ayaklarımız hep yere basmalı. Daha ligin çok başındayız. 2 tane Milli maç arası girecek. Bunlar bizi etkiliyor" açıklamasını yaptı.

FIRAT AYDINUS İTİRAFI

Fırat Aydınus'a karşı önyargılı olduklarının hatırlatılması üzerine sarı-kırmızılı yönetici, "Hakemi genel olarak başarılı buluyoruz. 1-2 hatası var bizim lehimize ama genel olarak başarılı. Son zamanlarda Fırat Aydınus yönetiminde başarılı sonuçlar alamıyoruz ama bu aldığımız galibiyet, olayın hakemlere bağlı olmadığını gösterdi." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 5
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    ulan bunlar ne kadar dönek beşiktaş 2 gündür ağlaya ağlaya gözünde yaş kalmadı bundan sonra hakem hatası derse gs dönekliklerini birkere daha göstermiş olacak
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş ağlamıyor ağlamak sizin işiniz , biz gerçekleri söylüyoz Negredo 77cm geriden çıkar gol atar ofsayt der , Cenke yüzde yüz penaltı verilmez hakem resmen durdurdu ve eminimki sıra gs yede gelecek
    Cevapla
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Hakem iyiydi yenilseydin bunu diyebilirmiydin????
    Cevapla
  • Birader 6 yıl önce Şikayet Et
    Okuman yazman varsa adam itiraf etmiş bizim lehimize bir iki hatası var diye
    Cevapla
  • kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    Kimse demiyor malesef
    Cevapla