Tudor'dan derbi kararı! Dün akşam bakın ne yaptı

Fenerbahçe ile Beşiktaş oynadı ama Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor bu karşılaşma için oralı bile olmadı.

Tudor'dan derbi kararı! Dün akşam bakın ne yaptı
Tudor'dan derbi kararı! Dün akşam bakın ne yaptı
GİRİŞ 24.09.2017 10:22 GÜNCELLEME 24.09.2017 22:02

Hırvat teknik adam, derbinin oynandığı saate denk gelen Bursa'ya gidiş programında herhangi bir değişikliğe gitmeyi tercih etmedi.

Sarı-kırmızılılar, dün akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanın ardından 20.30'da deniz yoluyla Bursa'ya hareket etti. Galatasaraylı futbolcular bundan dolayı Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasını izlemedi.

Galatasaray'ın deplasman seyahatlerinde Tudor'un isteğiyle bu sezon ayarlama yapıldı. Eskiden maçtan bir gün önce sabah Florya'da antrenman yapan Cim-Bom, teknik direktörünün isteği doğrultusunda bunu akşama çekti. Böylece Galatasaray, akşam antrenmanın ardından geç saatlerde maçı oynayacağı şehre gitmeye başladı. Antalya ve Osmanlı deplasmanlarında da yine benzer bir program izlenmişti.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un, "Biz kendi işimize bakarız. Diğer maçlar değil, bizim yapacaklarınız önemli. Fenerbahçe-Beşiktaş maçını daha sonra da izleyebiliriz. Zor bir deplasmana gidiyoruz ve öncelikle rakibimize odaklanmalıyız" diye konuştuğu öğrenildi.