Luis Cavanda: "Artık akıllandım..."

Galatasaray'dan Standard Liege'e transfer olan Luis Cavanda, Belçika basınına verdiği röportajda ilgi çekici açıklamalarda bulundu.

Luis Cavanda: "Artık akıllandım..."
Luis Cavanda: "Artık akıllandım..."
GİRİŞ 15.09.2017 11:33 GÜNCELLEME 15.09.2017 11:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Transferin son gününde Galatasaray'dan ayrılan Cavanda, artık değiştiğini belirtti.

Daha çok oynama süresi bulmak için Standard Liege'e transfer olduğunu belirten Cavanda, ''Geçirdiğim zamanlar bana çok şey öğretti. Geçmişte yaptığım şeylerden hiç pişman değilim çünkü olgunlaşmama yardım etti. Aynı hatayı iki defa yapmamayı öğretti. Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Nigel de Jong ve Miroslav Klose gibi yıldızlarla bir arada oynadım ve onlardan çok şey öğrendim'' dedi.

''NE ZAMAN SUSUP, KONUŞACAĞIMI BİLİYORUM''

Artık olgunlaştığını belirten Cavanda, ''Lazio'dayken daha çok küçüktüm ama büyük bir karakterim vardı. Bir gün bana 'Evet dememeyi öğrendiğin zaman olgunlaşacaksın' dediler. O zaman bu sözü anlamamıştım ama zaman geçtikçe çok iyi anladım. Şimdi ne zaman susup, ne zaman konuşacağımı çok iyi biliyorum'' şeklinde konuştu.

''MİLLİ TAKIM İÇİN BURAYA GELDİM''

Galatasaray'dan ayrılık sürecini anlatan Belçikalı sağ bek, ''Galatasaray'da başka bir kulübe transfer olmak için bekliyordum. Türkiye, İsviçre ve Belçika'dan ilgilenen takımlar vardı. Standard geldiğinde iki kez düşünmedim hemen kabul ettim. Buraya daha çok forma şansı bulup, Belçika Milli Takımı'na tekrar çağrılmak için geldim. Standard'a tatil için gelmedim'' sözlerini kullandı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 1
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    galipolan allahtir
    Cevapla