Karar verildi! G.Saray'da bir devrin sonu!

Galatasaray'da yedek kalması, oyuna girmesi, kaptanlık bandını alması sorun olan Selçuk İnan için ayrılık çanları çalıyor.

Karar verildi! G.Saray'da bir devrin sonu!
Karar verildi! G.Saray'da bir devrin sonu!
GİRİŞ 12.09.2017 10:45 GÜNCELLEME 12.09.2017 10:45
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Antalyaspor maçının ikinci yarısında Ndiaye’nin yerine oyuna giren ancak hem kötü performansı hem de Muslera’nın verdiği kaptanlık bandını takması sebebiyle yine eleştiri oklarının hedefi haline gelen Selçuk İnan için ayrılık çanları çalıyor.

Habertürk Spor'dan Erhan Telli'nin haberine göre; Yönetim tıpkı Sneijder gibi Kaptan’ı bedavaya göndermeyi planlıyor. Selçuk’u devre arasında ya da en geç sezon sonunda Senijder gibi alacağı ücrete karşılık bonservis bedeli almadan göndermeyi planladığı ortaya çıkan yönetimin, asıl rahatsızlığının ise Selçuk’un performansından ziyade aldığı yüksek yıllık ücret olduğu öğrenildi.

Yapılan yeni transferler sonrasında artık ilk 11’de şans bulamayan 32 yaşındaki yıldızın yıllık 2.9 milyon Euro garanti ücreti, yedek kulübesi için fazla lüks bulunuyor. Selçuk’un sabit kur rahatsızlığı üzerine Dursun Özbek yönetimi, Ünal Aysal döneminde belirlenen sabit Euro kurunu, güncel Euro’ya çevirmiş, Kaptan’ın TL bazında daha çok para kazanması sağlanmıştı.

Yönetimin bu jestine karşılık, Euro’nun artışıyla mali krizin daha derin hissedildiği dönemde Selçuk İnan’ın ücretini TL’ye çevirmemesinin de gözden çıkarılmasında etkili bir unsur olduğu ileri sürüldü.

SOSYAL MEDYADA 'PAS' ÖFKESİ
 
Maçın 62. dakikasında ndiaye’nin yerine giren Selçuk inan’ın, dağlara taşlara attığı son frikiği dışında, Gomis’e uzatamadığı bir pas da sosyal medyada çok konuşuluyor. Orta sahada topla ilerleyen Selçuk inan’ın, Gomis’in rakip savunmanın arkasına yaptığı koşuya rağmen topla bir anda geriye dönmesi dikkat çekiyor. 

Bazı taraftarlar, “Görüyor ama pas atmıyor. isabetli pas veremeyeceğini düşündüğü için cesareti yok” eleştirisi yaparken, bazıları ise “o sırada Gomis’i görmemiş olabilir, Selçuk’a boşuna yükleniyorlar” diyerek eleştirenlere karşı çıkıyor.

YORUMLAR 9
  • Emrah Çelebi 6 yıl önce Şikayet Et
    Dün selçuk selçuk diyenler bu gün ne diyor nankür gs her emektarı böyle harcayarak bir yere varılmaz insanca konuşulur profesyonel bir şekilde gönderilir rencide olmadan
    Cevapla
  • Mehmet Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam turkiyenin en iyi orta sahalarindan biri. bugun tr deki her takimda 11 de oynar. uzerine gidenler fener medyasi
    Cevapla
  • musa 6 yıl önce Şikayet Et
    selçuk a ersun a terim e verilen paralara hayret ediyorum takıma faydasına gelince parayı vermeye devam et ama bunları takımdan uzak tut yine kazanır o takım
    Cevapla
  • sarı çizmeli 6 yıl önce Şikayet Et
    Frikikten golü atsa kral..
    Cevapla
  • Kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    Güle güle Selçuuuk...
    Cevapla
  • akan 6 yıl önce Şikayet Et
    selcük
    Cevapla
  • merthakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Kaptanlık bandını almasa Gs kaptanlık bandını almadı ayrılık sinyali verdi haberi yapılacaktı Bu saatten sonra ne yapsa suç olur artık Selçuk kendini burada harcamamalı
    Cevapla
  • Samii 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğru 22 yaşında 3 milyon euro alıyor kendini burada harcamasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle