Tudor istedi yönetim bitiriyor!

Juventus'un Asamoah'ı satmaya yanaşmamasından dolayı bu transferi askıya alan Galatasaray yönetimi Tudor'un istediği bir başka sol beki bitirme noktasına geldi.

GİRİŞ 30.08.2017 11:37 GÜNCELLEME 30.08.2017 14:05

Haber7 Spor Servisi

Asamoah transferini bir türlü sonuçlandıramayan Galatasaray yönetimi, Teknik Direktör Igor Tudor'un raporu doğrultusunda B planını devreye soktu. Transfer döneminin bitmesine az bir süre kalmasından dolayı sıkıntıya düşen Tudor, Osijek forması giyen Borna Barisic'in transfer edilmesini istedi.

Sezon başında yönetime verdiği listede, Lionel Carole'ün ayrılması durumunda 2 sol bek istediğini belirten Tudor'un listesinde Borna Barisic'te yer alıyordu. Ancak, Tudor bu futbolcuyu as kadroda oynayacak bir sol bekin yedeği olarak düşünüyordu. Galatasaray yönetimi sol bek listesindeki as adayların transferini gerçekleştiremeyince Tudor vakit kaybetmeden Borna Barisic'in alınmasını istedi.

5 milyon avro istediler!

24 yaşındaki Hırvat futbolcu için teklifte bulunan Galatasaray yönetimi kapıyı yüksekten açan Osijek kulübüyle pazarlık masasına oturdu. Hırvat ekibi, takımın kaptanı olan ve ülke futbolunun gelecek vaadeden isimleri arasında yer alan Barisic için ilk etapta 5 milyon avro istese de sarı-kırmızılılar 3 milyon avroya transferi bitirme noktasına geldi.

Tudor'la irtibat halinde olan Barisic'in de Galatasaray'a gelmeye can attığı öğrenilirken, sarı-kırmızılı yöneticilerin transferi önümüzdeki günlerde bitirmek için Hırvat teknik adama söz verdiği belirtildi.