İşte Tolga Ciğerci'nin sırrı!

Gomis ile birlikte takımın en golcü ismi olan Tolga Ciğerci’nin (4) bu gelişiminde altın pay Tudor’a ait.

İşte Tolga Ciğerci'nin sırrı!
İşte Tolga Ciğerci'nin sırrı!
GİRİŞ 27.08.2017 11:30 GÜNCELLEME 27.08.2017 11:30
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Geride bıraktığımız sezon performansıyla ciddi eleştirilen alan Tolga Ciğerci, bu yıl ise harikalar yaratıyor. Son olarak Sivas maçında 2 kez rakip fileleri havalandıran başarılı futbolcu, performansıyla herkesi kendine hayran bıraktı.
 
Peki Tolga kısa sürede nasıl bu kadar değişti?

Gurbetçi oyuncunun gelişimindeki altın pay, hiç şüphesiz ki hocasına ait. Geçen sezon formsuz Selçuk ile göbekte oynayan ve savunma ile hücum hattı arasında sıkışıp kalan Tolga, yeni kadroda bambaşka bir kimlikle görev yapıyor. Ndiaye ve Fernando gibi mücadeleci ve dirençli iki isimle oynayan Tolga, hücuma daha çok katılabiliyor. Tudor da öğrencisini gol bölgesinde özgür bırakıyor. 
 
Kendini aştı
 
Sürekli rakip ceza sahasına giren ve pozisyonların içinde olan genç futbolcu, bunun karşılığını 4 gol atarak aldı. Milli futbolcu, kariyerinde daha önce toplam 3 gol atarken, sadece bu sezon 3 maçta 4 kez ağları havalandırıp adeta kendini aştı. (Fanatik)

YORUMLAR 6
  • edo86 6 yıl önce Şikayet Et
    gecen sezon basinda da ayni ortasahalarla oynarken soyle iyi di boyle iyidi. pas yuzdesi top kazanma falan onnumara oynuyor falan diye abarttiniz 7. haftadan sonra adam kayboldu sovmeye basladiniz tolga hakkinda.. simdi 4 gol atti yere goge sigmiyor 7. haftadan sonra da gorusuruz..
    Cevapla
  • ME~T~İN 6 yıl önce Şikayet Et
    ne görüşeceğiz yedeğe geçer ne yaparsa kendine.Adam güzel oynuyor insanlarda hali ile takdir ediyor sana ne oluyor görürüm sizi falan
    Cevapla
  • yusya 6 yıl önce Şikayet Et
    problem selcuk demekki. Takimin hucum gucunu ve kontrolunu bozan selcuku istemihoruz.
    Cevapla
  • kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    Sistem doğru olursa düz oyuncu bile verimli olur. Kötü sisteme gelen ne yıldızlar yollandı. Adamlarda sorun yoktu, sistem sorunluydu.
    Cevapla
  • ME~T~İN 6 yıl önce Şikayet Et
    Eksik söylüyorsunuz iyi futbol iyi futbolcu ve iyi hocayla oynanır
    Cevapla
  • OĞUZHAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle katılıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle