G.Saray ve F.Bahçelileri şoke eden tablo!

Bu sezon Avrupa'da mücadele etme hakkı kazanan takımlarımızdan Galatasaray ve Fenerbahçe daha ilk turlarda elenerek gruplara kalma şansını kaybetti.

G.Saray ve F.Bahçelileri şoke eden tablo!
G.Saray ve F.Bahçelileri şoke eden tablo!
GİRİŞ 25.08.2017 10:28 GÜNCELLEME 25.08.2017 10:49
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray, 2. ön eleme turunda İsveç ekibi Östersund'a deplasmanda 2-0 ve sahasında 1-1'lik skorla elenmişti. Fenerbahçe'de dün gece Macaristan ekibi Vardar'a 2-0'ın rövanşında sahasında 2-1 yenilerek Avrupa kupalarına erken veda etti.
 
İşin daha acı tarafı ise temsilcilerimizi eleyen takımların düşük bütçelerinin yanı sıra bugüne kadar Avrupa'da herhangi bir başarıya imza atamamış olmaları. UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalan takımlar arasında puanı en düşük ekipler Vardar ve Östersunds.
 
UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalan 48 takım arasında Fenerbahçe'yi eleyen Vardar 5,125 puanla 27. sırada yer alırken, Galatasaray'ı saf dışı bırakan Östersunds ise 3,945 puanla son sırada yer alıyor. (Milliyet)
 
İşte o tablo: 

YORUMLAR 5
  • Islam 6 yıl önce Şikayet Et
    Vardar Makedonya takimi Macaristanin degil :)
    Cevapla
  • mümin 6 yıl önce Şikayet Et
    ve devlet sürekli futbol takımlarına vergi affı uyguluyor. vatandaştan çıkıyor bu vergiler. futbolcular,menajerler,yöneticiler ceplerini doldurup trilyoner olurken sürekli vergi affı çıkması çok büyük yanlış
    Cevapla
  • mesud 6 yıl önce Şikayet Et
    bizimkiler transferde çok para verince iyi futbolcu aldık zannediyolar da o yüzden. türk futbolcularımız avrupada 2. lig seviyesindeler. e yabancılarda zaten takımlarında kadroya giremeyen oyuncular çoğunlukla. sonuçlar normal. bizim gibi seyircilerde medyada verilen paraları duyunca beklenti artıyor tabi.
    Cevapla
  • seda 6 yıl önce Şikayet Et
    kınama başına gelir diye buna denir
    Cevapla
  • gok kusagi 6 yıl önce Şikayet Et
    turkiyede spor sadece futbolmu?oda yokya yarisi yabanci ustelik siradan mahallet takimlarina bile elenen bu takimlara milyonlar yatiriliyor nicin diger sporlara devlet millet destek daha fazla vermiyor onlar bayragimizi adlgalandirip ustelik madalyalar aliyor spor bakani diger sporlara insallah daha cok onem verir maddi manaevi imkan saglar bizde milletce gururlaniriz spor sadece futbol degil bunuda bilin.
    Cevapla