Arda Turan isyan etti! 'Bize ne oluyor?'

Arda Turan, Galatasaray'daki geleceği tartışılan Selçuk İnan ile ilgili kendi Instagram hesabından paylaşım yaptı.

Arda Turan isyan etti! 'Bize ne oluyor?'
Arda Turan isyan etti! 'Bize ne oluyor?'
GİRİŞ 23.08.2017 19:36 GÜNCELLEME 23.08.2017 20:47
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Selçuk İnan'ın yedek kulübesinden bir fotoğrafını paylaşan ve altına uzun bir not düşen Arda Turan'ın ifadeleri şu şekilde:

Basında, Galatasaray'daki geleceğiyle ilgili haberlerin yer aldığı Selçuk'a destek veren Arda, "Bak kardeşim konu ben değilim. Gerçi ben takımı karıştırdım, grupçuluk yaptım, özel hayat, bir de takımı yavaşlatma meselesi var... Basın dedi ya biz de o saygıdan bir şey demedik. Asıl konuya gelelim. Bu fotoğrafta gördüğünüz adamla bu konuları hiç konuşmadım. O, benim gibi değil. Üzülünce susar ama benim hatırladığım, Avrupa'ya geldiğim günden beri bütün mazide bu adam var. Bize gelirken ona nasıl yalvardığımı unuttum bile." ifadelerini kullandı.

Selçuk İnan'ın Galatasaray'ın kazandığı son 10 kupada önemli paya sahip olduğuna değinen Arda Turan, şunları kaydetti:

"Onu sevmeyebilirsin, kötü mü oynadı, evet bence de biraz. Ama kardeşim ne oluyor? Ne olmuş bize... 'Şu dördüncü yıldızı ilk biz takalım' diyen biz değil miydik? Son 10 kupayı bize kim kaldırdı, kimdi mimarlarından biri, ne oldu bizim vefamıza... Biz hep kazanınca mı Galatasaraylıyız? Onu kalbimizden, hayatımızdan, formamızdan atacaksak bile saygıyla yapalım. Hak ettiği bu. Sadece birazcık saygı. 'Sana ne' deme bana. Senin gibi Galatasaray taraftarıyım, hakkım var. Senin bize küfür etmeye hakkın olduğu gibi... Paşa iyi ki varsın, iyi ki kaptanımız oldun. Ben Galatasaray taraftarıyım ve önünde hep saygıyla eğileceğim."

Milli futbolcu, mesajını "Yine kaşındım ama ne yapayım bu benim hissettiğim. Söylemesem ölürüm." şeklinde tamamladı.

YORUMLAR 33
  • ibel 6 yıl önce Şikayet Et
    sakin gs donme arda sen gene bu takimi bozarsin gruplastirirsin milli takimi böldüğun gbi
    Cevapla
  • ibel 6 yıl önce Şikayet Et
    ardaa turan sen selcuk tan daha iyi veya daha buyuk bir futbolcu degilsin o susuyorsa saygisindan efendikigindendir belki bu huyu ona cok sey cok dost kazandiril ama senin cok bilmisligin etrafinda ancak yalakalarini birakir sen futbolunu oyna ne milli takima nede gs geri dön.
    Cevapla
  • hacamat 6 yıl önce Şikayet Et
    biz selcuga kotu futbolcu demiyoruz ki sadece eski sekcuk yok evlendikten sonra degisti
    Cevapla
  • bjk56 6 yıl önce Şikayet Et
    para sizleri raydan. cikariyor ne olacakki
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    İş ayrı dayılık ayrı. Sanki vazgeçilmez oynadığın kadar oynadın yeter artık formun düştü.ardada selçuk gobi düştü gelse GS ye suanki iyi futbolu bozar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle