Tudor kazanan takımı bozmayacak

Süper Lig’de sezona harika bir başlangıç yaparak giren Galatasaray’da Igor Tudor, Osmanlıspor ile yarın deplasmanda oynanacak mücadelede de takımı bozmayacak.

Tudor kazanan takımı bozmayacak
Tudor kazanan takımı bozmayacak
GİRİŞ 18.08.2017 11:33 GÜNCELLEME 18.08.2017 11:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig’de sezona harika bir başlangıç yaparak giren Galatasaray’da Igor Tudor, Osmanlıspor ile yarın deplasmanda oynanacak mücadelede de takımı bozmayacak. İlk haftadaki 11’in performansından memnun kalan Tudor’un, son idmanlarda da aynı kadroyu denediği öğrenildi.

Gomis yine gol peşinde

Cim Bom’un yeni golcüsü olan ve ligdeki ilk maçında Kayserispor ağlarına 2 gol atıp, 1 de asist yapan Bafetimbi Gomis, Osmanlıspor karşısında da takımının en önemli hücum silahı olacak. Bu haftayı da boş geçmek istemeyen Fransız yıldızın, antrenmanlarda son derece formda olduğu öğrenildi. Yıldız forvet, Başkent ekibine gol ya da goller atıp, hem takımının galibiyetine katkıda bulunmak hem de şimdiden gol krallığının en güçlü adaylarından biri olduğunu göstermeyi hedefliyor.

Meler’le 2 maçı da kazandı

Galatasaray’ın, yarınki Osmanlıspor karşılaşmasında Halil Umut Meler düdük çalacak. Sarı-Kırmızılılar, Meler’le daha önce ligde 2 maça çıktı ve hepsinde de galip gelen taraf oldu. Cim Bom, geçen sezon deplasmanda Alanyaspor’u 3-2, sahasında da Gaziantepspor’u 3-1’lik skorlarla geçmeyi başarmıştı. Ev sahibi Osmanlı ise genç hakemin bugüne kadar yönettiği 4 maçında; sadece 1 galibiyet alırken, 2 kez berabere kaldı ve 1 kez de yenildi. 

YORUMLAR 2
  • Boztepe52 6 yıl önce Şikayet Et
    Daha bolon yeni sismeye basladi bir dur bakalim
    Cevapla
  • Gslii 6 yıl önce Şikayet Et
    Tudor olmasa cok guzwl olacqkta ama nerde
    Cevapla