Koptu gidiyor! Ayrılık kararını yönetime bildirdi

Sezona yeni transferiyle müthiş başlangıç yapan ve Kayserispor'u 4-1 mağlup eden Galatasaray'da beklenen ayrılık gerçekleşiyor...

Koptu gidiyor! Ayrılık kararını yönetime bildirdi
Koptu gidiyor! Ayrılık kararını yönetime bildirdi
GİRİŞ 15.08.2017 13:31 GÜNCELLEME 15.08.2017 13:31
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da takımdan ayrılmak isteyen Sinan Gümüş, Kayserispor maçında oyuna girdiği sırada ıslıklanmıştı. Taraftarın tepki gösterdiği Sinan Gümüş'ün yönetime ayrılık kararını net bir şekilde ilettiği öğrenildi.

Sarı-Kırmızılı kulübün, Portekiz ekibi Benfica ile anlaşmaya varan Sinan'ın gitmesine izin vereceği belirtilirken Galatasaray bu transferi mümkün olduğunca yüksek bonservis bedeliyle gerçekleştirmek istiyor.

TEKLİF 3.5 MİLYON EURO

Portekiz temsilcisinin Sinan Gümüş için son teklifinin 3.5 milyon euro olduğu biliniyor. Serie A ekibi Sampdoria'nın ise 4.5 milyon euroluk bir teklifi olduğu iddia ediliyor...

YORUMLAR 12
  • amca 6 yıl önce Şikayet Et
    bir süre gözden uzak tutulmalı. Takım iyi sonuçlar aldıkça konu unutulur. Daha sonra girer iki maç üst üste iyi oynar ve her şey değişir. Ayrıca transfer sezonu kapanınca kafa karışıklıkları da giderilmiş olur. Zaten bedavaya gelmiş futbolcu. bedeavaya göndersen bile kardan zarar edersin o kadar. Eminim kasım ayı içinde sözleşme uzatmayı kabul edecektir.
    Cevapla
  • reis 6 yıl önce Şikayet Et
    bir cacık olmaz bundan. 1 maç 10 maç yok. satın gitsin.
    Cevapla
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Şu Almanya'da doğup büyüyen gurbetçi futbolcuları anlamak çok zor yabancı futbolcuları anlamak daha kolay. Acaba yaptığın sözleşme bitmeden sana Almanya'da zam yaparlarmıydı
    Cevapla
  • Ruh Adam 6 yıl önce Şikayet Et
    Kayseri maçından önce gitmek istesin. 4-1 yendiğimiz maça girip havalansın sonra da taraftardan destek beklesin. Galatasaray'ı kötü gününde yalnız bırakanın iyi gününde yeri yoktur. Defolabilirsin sinan.
    Cevapla
  • kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    Dün bu adam hırslı girmişti oyuna ıslıklanması kötü oldu. Ederinden ucuza gidecek. Yasinle foto çektirip bu adamı ıslıklamak?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle