Arda Galatasaray'da mı? Menajeri açıkladı!

Arda Turan'ın Galatasaray ile anlaştığı iddia edilen haberler son dakika geçilirken menajer Ahmet Bulut'tan açıklama geldi.

Arda Galatasaray'da mı? Menajeri açıkladı!
Arda Galatasaray'da mı? Menajeri açıkladı!
GİRİŞ 15.08.2017 13:14 GÜNCELLEME 15.08.2017 21:48
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Arda'yı 1 yıllığına kiraladığı haberlerinin üzerine A Spor canlı yayınına bağlanan Ahmet Bulut, "Galatasaray'la anlaştığımız yönündeki haberler doğru değil" dedi.

Ardından beIN Sports'a bağlanan Ahmet Bulut; "Arda Turan'ın Galatasaray ile anlaştığı yönündeki haberler gerçek dışıdır. Arda - Galatasaray haberini gördüğümde çok şaşırdım. Şu anda böyle bir şey söz konusu değil." diye konuştu.

DURSUN ÖZBEK: "BİRKAÇ GÜNE NETLEŞİR" 

Takıma katılan transferlerin imza töreninde konuşan Dursun Özbek, Arda ile ilgili; "Arda Turan, Galatasaray'ın yetiştirdiği ve Türkiye'nin iftar ettiği bir oyuncumuz. Arda, Türkiye'de oynamak isterse, geleceği yer Galatasaray. Yönetim ve camia, bu buluşmadan mutlu olacaktır. Ancak transfer kolay bir olay değil. İradelerin oluşması lazım. İyi bir takım olabilmek için çalışıyoruz. Transfer bitmeden bilgi vermek yanlış olur. Bu yönde çalışmalar, hazırlıklar sürüyor. Arda ile ilgili düşüncelerimi söyledim. Asamoah ile ilgili de söyledim. Çalışmalar devam ediyor. Ancak transferler, gönderilecek isimlere bağlı." dedi.

YORUMLAR 8
  • cim bom 6 yıl önce Şikayet Et
    sakın almayın bu kadro çok iyi arda gelirse takımı bozar
    Cevapla
  • mehmet emin 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar yine zırvalamaya başladı arda nerden çıktı selçuk bu tempoya ayak uyduramaz kaldı arda bırakın bu işleri takımı bozmayan arda gelirse yine ardacılar yabancılar bilmemneler
    Cevapla
  • Melis 6 yıl önce Şikayet Et
    Neolur geri dönme
    Cevapla
  • orhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu arda terim yüzünden milli takım ı terketti şimdi hem ardadan hem terimden bahsediyorlar bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
    Cevapla
  • Belcika Cenk 6 yıl önce Şikayet Et
    Hep oyle derler, 1 gun sonra anlastik derler, Neymar'i birakan, ardayi niye birakmasin ki? Hem ardayi istemiyorlar oynatmiyorlar, onun yerine paulinho alindi, neymarin yerine ise dortmunddan dembeleyi alacaklar anlasmak uzereler..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle