Galatasaray'da tarihi karar! Bir devir sona erdi

Galatasaray yönetimi, derbi maçlar dahil olmak üzere oyunculara ekstra prim ödememe kararı aldı.

Galatasaray'da tarihi karar! Bir devir sona erdi
Galatasaray'da tarihi karar! Bir devir sona erdi
GİRİŞ 13.08.2017 13:59 GÜNCELLEME 13.08.2017 13:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da yeniden kurulan kadro için yapılan yüksek bütçeli transferler ve puana göre uygulamaya sokulan maç başı ücret sistemi, yıllardır süregelen prim geleneğinin sona ermesine neden oldu.

Bundan böyle hiçbir maç için futbolculara ekstradan prim ödememe kararı alan yönetim, derbiler için de bu uygulamadan taviz vermeyecek.

Geçtiğimiz sezondan bu yana yeni oyuncularla yapılan yeni anlaşmalarda maç başı anlaşmalarını başarıya endeksli hale getiren ve alınan puana göre bonus veren yönetim, aldığı kararla bu sezon başında da prim sistemini tamamen ortadan kaldırdı.

Alınan her puan için zaten birçok yabancı oyuncusuna 5'er bin Euro civarında bonus ödeyen yönetimin, Avrupa'daki takımları örnek alarak futbolcularına ekstra bir prim ödemesi yapmayacağı bildirildi.

KONTRATTA KUPA PRİMİ YOKSA, KARAR YÖNETİMİN

Bu uygulamaya göre sezon içindeki lig maçlarının kazanılması durumunda ekstra bir prim alamayacak olan futbolcular, sezon sonunda şampiyonluk kupasına ulaşılması halinde ise yine mukavelelerinde belirtilen özel maddelere göre prim almaya hak kazanacak.

Kontratında şampiyonluk primi maddesi bulunmayan oyuncuların alacağı primleri ise yönetim belirleyecek. Daha önceki yıllarda G.Saray'da kazanılan her maça veya 4 maçlık serilere göre özel prim ödemesi yapılıyordu. Bu uygulama ile bu sistem de tamamen son buldu.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 5
  • sarı kırmızı 6 yıl önce Şikayet Et
    geç fark edilmiş doğru bir karar.
    Cevapla
  • çok bilen adam 6 yıl önce Şikayet Et
    çook çook geç kalınmış bir karar.. gereksiz primlerle vere vere şımartınız gençleri şimdi de önünü almakta zorluk çekiliyor..vermeyin tabi nasıl olsa meslekleri normal paralarını da almışlar, seve seve oynayacaklar..
    Cevapla
  • Gsliii 6 yıl önce Şikayet Et
    Tum oyunculara vermissiniz zaten vereceginiz kadar emin olun futbolcu bu prime tenezzul etmeyecek kadar doymustur....Yonetimİstifa
    Cevapla
  • gokler789 6 yıl önce Şikayet Et
    bizmi uzayda yaşıyoruz sizmi anlamadık bu nasıl bir para kazanma şekli
    Cevapla
  • TsK 6 yıl önce Şikayet Et
    cok dogru karar sira fb bjk de
    Cevapla