Selçuk Trabzon'a gidiyor mu? Menajeri açıkladı

Birmingham'a 4.5 milyon Euro'ya Onazi'yi satan Trabzonspor'da rota Selçuk'a döndü. Ersun Yanal da tecrübeli futbolcuyu istiyor. Selçuk'un menajerinden açıklama geldi.

Selçuk Trabzon'a gidiyor mu? Menajeri açıkladı
Selçuk Trabzon'a gidiyor mu? Menajeri açıkladı
GİRİŞ 12.08.2017 14:45 GÜNCELLEME 12.08.2017 14:45
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Karadeniz ekibinde Konyaspor maçı önce transferde hareketli saatler yaşanıyor. Onazi'yi Birmingham'a 4.5 milyon Euro'ya satan Trabzon, Burak'tan sonra Selçuk İnan'ı da eski yuvasına döndürmek için kolları sıvadı.

Onazi transferinin resmen sonuçlanmasının ardından Selçuk İnan için Galatasaray'ın kapısının çalınması bekleniyor.

Sosa ve Sissoko'yla yapılan görüşmelerden şu ana kadar sonuç çıkmaması nedeniyle transfer komitesiyle görüşen teknik direktör Ersun Yanal'ın, "Selçuk tecrübesiyle bize çok şey katar. Eğer Sosa ve Sissoko olmuyorsa, Selçuk'u alalım" şeklinde rapor verdi.

SELÇUK'UN MENAJERİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Selçuk İnan'ın menajeri açıklamasında, "Bir süredir temsilcisi olduğumuz Selçuk İnan ile ilgili bazı gerçek dışı haberler yapılmaktadır. Futbolcumuz Selçuk İnan'ın Galatasaray ile 2 sene daha sözleşmesi vardır. Temennisi ait olduğu büyük Galatasaray camiasında kariyerini sonlandırmaktır. Kamuoyunu meşgul eden asılsız haberlere itibar edilmemesini rica eder, saygılarımı sunarım" dedi.

YORUMLAR 30
  • lider 6 yıl önce Şikayet Et
    sakın ha istemez kalsın , uzak dursun bu ...
    Cevapla
  • uğur 6 yıl önce Şikayet Et
    yuh derim....
    Cevapla
  • sinan 6 yıl önce Şikayet Et
    bırakın şu karaktersizleri.
    Cevapla
  • Efe 6 yıl önce Şikayet Et
    Sakın gelmesin tempoyu düşürür. Al ver topçusu oldu artık..
    Cevapla
  • kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    bir sezon boyunca yönetimi oyalayıp sezon sozunu solugu istanbulda alan para göz bu adamın trabzonsporda işi yok eger bu adamı alacaklaraa taraftarın trabzonsporla işi yok bu kadar alcalmanın alemi yok aytac kalsın bu gelmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle