Igor Tudor'un ilk 11'i belli oldu

Galatasaray'da yeni sezonun ilk haftasında oynanacak Kayserispor maçının 11'i belli olmaya başladı.

Igor Tudor'un ilk 11'i belli oldu
Igor Tudor'un ilk 11'i belli oldu
GİRİŞ 10.08.2017 20:21 GÜNCELLEME 10.08.2017 20:23
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Türk Telekom Arena'daki karşılaşmada kaleyi Fernando Muslera koruyacak.

Teknik direktör Igor Tudor, savunmanın sağında yeni transfer Mariano'ya forma verecek. Stoperdeyse Maicon'un partneri henüz belli olmadı. Sakatlığı geçen Serdar Aziz, takımla çalışmalara başladı. Igor Tudor, antrenmanlardaki performansını beğendiği Ahmet Çalık ile Serdar Aziz arasında tercih yapacak. Savunmanın solunda ise Martin Linnes forma giyecek.

Orta sahada Fernando ve Ndiaye'nin takıma katılmasından sonra forma rekabeti arttı. Tudor, iki futbolcusunu da ilk 11'de kullanmayı planlıyor. Ancak Selçuk ve Tolga'nın taktik antrenmanlardaki performansı, bu konuda belirleyici olacak.

Igor Tudor, hücum planını Belhanda üzerinden kuruyor. Tudor, Faslı futbolcunun topla daha çok buluşmasını ve hücumu onun yönlendirmesini istiyor.

Hücumun sol kanadında Rodrigues görev yapacak. Sağ kanattaysa belirsizlik sürüyor. Ayak parmağında kırık bulunan Yasin Öztekin, Tudor'un onay vermesi durumunda özel iğneyle sahaya çıkacak. Bu bölgedeki bir diğer seçenekse takımdan ayrılması gündemde olan Sinan Gümüş.

Forvette Bafetimbi Gomis görev yapacak. Tudor, hazırlık maçlarında skora katkı yapmakta zorlanan Fransız futbolcunun kısa sürede takıma uyum sağlamasını bekliyor. Eren Derdiyok ise yedek kulübesinde şans bekleyecek.

YORUMLAR 7
  • Levent 6 yıl önce Şikayet Et
    acilen sol bek sol açık sağ acık alınmalı birde denayer gelirse bu takımı kimse tutamaz Muslera-Mariano-Maicon-Denayer-Asamoah-Feghouli (Emre Mor)-Fernando- Ndiaye-Arda (Ribery)-Gomis
    Cevapla
  • amca 6 yıl önce Şikayet Et
    bence istifa isteyen taraftarlar, taraftarlıktan istifa etsinler.
    Cevapla
  • nedim 6 yıl önce Şikayet Et
    gs nin fetöcü taraftarları durmadan istifa da istifa ne bu azgınlık.
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    linnes varken hic bi halt olmaz
    Cevapla
  • Erdinç Çakıroğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Milli maç arasında başkan ve yönetim el ele tutuşup gidersiniz!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle