Terim'le kavga eden kebapçıdan 'kapatma' kararı

Fatih Terim ile Alaçatı'da kavga eden Selahattin Aydoğdu'nun sahibi olduğu kebapçı, Türk Telekom Stadı'ndaki işletmesini kapattı.

Terim'le kavga eden kebapçıdan 'kapatma' kararı
Terim'le kavga eden kebapçıdan 'kapatma' kararı
GİRİŞ 09.08.2017 10:09 GÜNCELLEME 09.08.2017 10:09
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Fatih Terim'le yaşadığı kavga ile futbol gündemine gelen Selahattin Aydoğdu'nun sahibi olduğu Yüzevler Kebapçısının, Galatasaray'ın stadı, Türk Telekom Stadı'ndaki işletmesini kapattığı ortaya çıktı.

Galatasaray'ın yeni sponsorluk anlaşması imzaladığı Workinton'la ilgili önemli bir detay ortaya çıktı. Proje kapsamında Türk Telekom Stadı'na kurulan 'Co Working' alanlarının yeri dikkat çekti.

Bu alanlar daha önce Türk Telekom Stadı'da işletilen Yüzevler Kebapçısının yerine yapıldı. Yani, Alaçatı'da Fatih Terim'le kavga eden ve Terim'in Milli Takım gönderilmesine kadar giden süreçteki kritik isim, Selahattin Aydoğdu'nun sahibi olduğu kebapçı...

Geçen sezon sonunda Galatasaray'la biten sözleşmesi, bu sezon yenilenmeyen mekanın yerinde artık Co Working alanları, çalışma ofisleri yer alacak.

AYDOĞDU'DAN AÇIKLAMA: "ZARAR ETTİĞİMİZ İÇİN KAPATTIK"

Restoranı, Fatih Terim ile yaşananlardan dolayı kapatmadıklarını anlatan Selahaddin Aydoğdu, şunları söyledi: “Türk Telekom Arena Stadyumu’ndaki restoranı 2011’de yani stadın faaliyete başladığı gün açtık. Burada ilk etapta ciddi başarılar elde ettik. Dönemin Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile de iyi ilişkilerimiz vardı. Galatasaray yeşil sahalarda başarıyı yakaladıkça stadyum full çekiyordu. Ancak son iki yıldır bu başarı bir türlü gelmedi ve taraftar da maç izlemeyi bıraktı. 2015-2016 sezonunda da zarar etmiştik. Ancak bir yıl daha dayanma kararı aldık. 2016-2017 sezonunda zararımız 400 bin liraya çıktı. Önümüzdeki yıl da başarının geleceğini düşünmüyorum. Bu kadar çok transfer yapıldı ama sezon öncesi yine başarısızlık var. Bir yıl daha süremiz olmasına rağmen Türk Telekom Arena’daki şubemizi kapatma kararı aldık.”

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 14
  • macit 6 yıl önce Şikayet Et
    Karakterini filan bırakıyorum! Terim'den başka 2. bir kuşak bulan oldu mu? Buna Şenol güneş ve Denizli de dahil! 2. Bir teknik adam yok yeni bir nesil bulan ya da bulunmuş adamı kadroya çekinmeden koyan!
    Cevapla
  • mahir 6 yıl önce Şikayet Et
    tiplere bak mafya bozuntuları
    Cevapla
  • aziz 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu spor camiasının kirli ilişkilerini deşifre edecek bir babayiğit savcı'mız yok mu ...
    Cevapla
  • 19_FB_07 6 yıl önce Şikayet Et
    Türk futboluna en büyük yararı sağlayan adam selahattin aydoğdu..adını yaşatacağız..
    Cevapla
  • hkn 6 yıl önce Şikayet Et
    Terimden hocamı olur ? Adam kavgaya giderken bile kadro kuramıyor .
    Cevapla
  • halici 6 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle haklısın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle