Dursun Özbek açıkladı! Arda ve Terim...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübün gündemindeki konular hakkında konuştu.

GİRİŞ 08.08.2017 12:02 GÜNCELLEME 08.08.2017 13:38
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Türk Telekom Stadyumu'nda yapılan bir sponsorluk anlaşması sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Dursun Özbek, Fatih Terim ile ilgili; "Şu anda Galatasaray'ın bir hocası var. Fatih Terim tartışmalarını doğru bulmuyorum. Antrenör arayışı içinde değiliz. 5 senenin planlamasını yapıyoruz. En ufak şüphemiz yok, Tudor G.Saray'da başarılı olacak" dedi.

"ARDA İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Arda Turan hakkında konuşan Özbek. "Arda Turan çok iyi bir Galatasaraylı. Bize çok iyi hizmet etmiş bir evladımız. Arda'nın hizmet vereceği en önemli yer burasıdır. Arda'nın futbolu Galatasaray'da bırakması en büyük arzumuz. Bu yönde de çalışmalarımız var." sözlerini kullandı.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Transferler hakkında da konuşan Özbek; "2017-2018 sezonu Galatasaray için çok önemli. Kavgaların bittiği bir dönem olmalı.  Hesap vereceğiz ama yapılan transferler, ödenen paralar hep hesaplanmıştır. Galatasaray'ı zora sokacak bir şey yapmadık. Kimse algı yaparak Galatasaray'ı yıpratma sevdasında olmasın." dedi.

YORUMLAR 25
  • Mebter 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya terim gelicek ya arda ikisi birlikte çok zor bence şuan acil olan sol kanattan çok adam akıllı bir hoca
    Cevapla
  • Ersan 41 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraya Arda Turan almayı bile düşünmen o kadar yanliski,milli takımın uçağında TFF başkanına hocasına gazetecisine söven bir futbolcuyu ödüllendirir gibi, bugün onlara söven yarın sana ve senin hocana sovmezmi,bırakın ardayi.Ve seversin sevmezsin fakat Fatih terim Galatasaray'a verdiği katkıyı tartisamazsin.Eger gelme şansı varsa getircen takımın başına
    Cevapla
  • cem 6 yıl önce Şikayet Et
    daha onceki gibi fatih terim gelsin,dursun,gitsin...
    Cevapla
  • Tespit 6 yıl önce Şikayet Et
    özbekspor oley....
    Cevapla
  • brown e 6 yıl önce Şikayet Et
    gelsinde 2 3 yil sonra tekmeyi vurun. ne jubile yaptirirsiniz ne de takimda oynatirsiniz. sabriye yaptiklarinizi unutmadik. adamin sesi cikmadi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle