Badou Ndiaye'den itiraf! İngiltere'den...

Galatasaray'ın Osmanlıspor'dan transfer ettiği Badou Ndiaye Sarı-Kırmızılı takıma gelmiş olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Badou Ndiaye'den itiraf! İngiltere'den...
Badou Ndiaye'den itiraf! İngiltere'den...
GİRİŞ 06.08.2017 15:13 GÜNCELLEME 06.08.2017 15:13
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

GSTV'ye açıklamalarda bulunan Senegalli futbolcu Badou Ndiaye, Galatasaray takımının bir parçası olmaktan son derece mutlu ve gururlu olduğunu söyledi. Menajerinin kendisine teklifi iletmesinin ardından her şeyin çok çabuk geliştiğini anlatan Ndiaye, "İngiltere'den isteyen kulüpler oldu ama Galatasaray'ın teklifi geldikten sonra kalbimde sadece Galatasaray vardı. Kalbimin istediği yerdeyim" dedi.

"ŞU ANDA TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KULÜBÜNE GELDİM"

Badou Ndiaye, Galatasaray'ı seçme sebepleri olarak, forma rekabeti ve takım kalitesini gösterirken, şunları söyledi:

"Her pozisyon için önemli isimler var. Burada kendimi geliştirebilirim. Kaliteli insanın fazlalığı başarıda rol oynayacaktır. Osmanlıspor'a geldiğimde hedefim Türkiye'de büyük bir takıma gitmekti. Şu anda Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim. Bu duygularımın tarifi yok. Böyle bir stada çıkacağım ve böyle bir taraftarın önünde oynayacağım için çok mutluyum. Taraftarlarımız kesinlikle merak etmesin. Onlar için mücadele eden, onları mutlu etmek için elinden gelenin en iyisini yapan bir takım görecekler."

Takımın başarısına katkı sağlamak için mücadele edeceğini aktaran Ndiaye, "Defansif orta saha oyuncusuyum ama farklı pozisyonlarda da oynayabiliyorum. Gol atabiliyor, asistler yapabiliyorum. Önemli olan takıma yardımcı olabilmek. Oyunun defansif yönü hoşuma gidiyor. Top kapmayı seven, koşan, mücadele eden bir orta saha oyuncusuyum. Top kaptıktan sonra da kazandığım toplarla ileri çıkmayı seviyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Teknik heyet ve oyuncuların kendisini çok iyi karşıladığını da anlatan Ndiaye, "Bana duyulan güveni en iyi şekilde hissettirdiler. Ben de karşılığını vermek için sabırsızlanıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 9
  • 35MilyonlukGsAilesi 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam hakli Türkiyenin en buyük onurlu takimina geldi .Şike yok tokat yok korumalarla efelik vs yok .Gs de oynayan futbolcular yoneticiler hep Anısı ile anilir.Hos geldin turkiyenin en buyuk klubune.
    Cevapla
  • Erdinç Çakıroğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Para para para... Hazırlık maçında Eren in attığı golden sonra sergilediği sevinç gösterisi, nereye geldiğinin farkında olmadığını gösterdi!
    Cevapla
  • sivaslı 6 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyenin en buyuk kulubune geldim diyor bak hele. Sanki Turkiyede hic top oynamadi. Hala Turkiyenin en buyuk kulubunu ogrenememis.
    Cevapla
  • ndiaye 6 yıl önce Şikayet Et
    sivasspor mu en büyük kulüp?
    Cevapla
  • Adem 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam kendine göre haklı onun kalitesinde ki klup ona göre büyük olmuş oluyor.
    Cevapla
  • Samii 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen hala öğrenememişsin
    Cevapla
  • gsli 6 yıl önce Şikayet Et
    2 milyon 750 bin verince gs, kalbinde tabi sadece gs kaldi
    Cevapla
  • ccdnzl 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • kara 6 yıl önce Şikayet Et
    Gs o kadar transfer yapti insallah basarili olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle