Flaş iddia! Dursun Özbek ve Fatih Terim...

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'in, Fatih Terim'in de tatilini sürdürdüğü Bodrum'a gitmesi taraftarı heyecanlandırdı.

Flaş iddia! Dursun Özbek ve Fatih Terim...
Flaş iddia! Dursun Özbek ve Fatih Terim...
GİRİŞ 05.08.2017 10:15 GÜNCELLEME 05.08.2017 10:51
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Bu sezon önemli transferlere imza atarak kadrosunu güçlendiren Galatasaray, Tudor yönetimindeki ilk resmi karşılaşmalarına Avrupa arenasında çıkmış ve İsveç'in kasaba takımı olan Östersund'a elenmişti.

Bunun üzerine Mircea Lucescu ile görüşen sarı-kırmızılı yönetim, Rumen teknik direktörün A Milli Futbol Takımı'nın başına geçmesinin ardından rotayı yeniden taraftarın sevgilisi olan Fatih Terim'e çevirdi.

ÖZBEK BODRUM'A UÇTU

Fatih Terim'in Bodrum'da tatil yaptığını duyan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek dün akşam saatlerinde Bodrum'a uçtu.

FATİH TERİM DE BODRUM'DA

Özbek'in bu sürpriz Bodrum seferi Galatasaraylı taraftarları heyecanlandırdı. Çünkü takımın başında Fatih Terim'i görmek isteyen sarı-kırmızılılar, Özbek ile tecrübeli teknik direktörün bir görüşme gerçekleşeceğini iddia etti.

Haftasonu boyunca Bodrum'da kalacak olan Özbek'in Fatih Terim'le görüşmesi bekleniyor.

'TERİM'İ EMANET ETMEMİZ LAZIM'

Özbek'in, kurmaylarıyla yaptığı toplantıda, özellikle de yönetimde Fatih Terim'e karşı olan isimleri karşısına alarak, "Bu sene ligi kaybetme lüksümüz yok. Kesinlikle şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'ne gitmeliyiz. Tudor kredisini tüketti sayılır. Bizim bir an önce bu takımı ve yeni transferleri Fatih Terim'e emanet etmemiz lazım. En doğru çözümün bu olduğunu düşünüyorum" dediği ileri sürüldü.

YORUMLAR 72
  • Gençli Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Yedibela hüsnüyü gs.ye istemiyoruz
    Cevapla
  • malatyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    dursun Özbek eğer terimi getirirse demekki onuda bir üst akıl yönetiyor haftalardır tudorun arkasındayım De ardından terimi getir yazıklar olsun ki gs başkanısın o zaman
    Cevapla
  • 1071 6 yıl önce Şikayet Et
    ben koyu bir galatasarayliyim terimin odonemki kadro nende olsa o basarilari bende alirdim bu futbolun ergenekonu cutbolun kan emicilerini futbolumuzdan uzak tutmak her tc vatandaslarinin gorevi olmali basari yok laf ve efelik bol adana spora gitsin gidecekse
    Cevapla
  • İmparator 6 yıl önce Şikayet Et
    Valla Terimin gelmesini istemeyenler GS'yi tutmayanlardır. Hiçbir GSli Terim gelmesin demez. En büyük başarılar Terim döneminde geldi. Şenol Hoca da iyi hoca ama son iki sezonda aldığı şampiyonluk ve dünya 3.lüğü var. Terimin 6 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası, 4 Süper Kupa, 1 Uefa Kupası, 1 Şamp Ligi Çeyrek Final, Avrupa Kupası Yarı Final. Hepsi bizim değerimiz sahip çıkalım.
    Cevapla
  • gs li 6 yıl önce Şikayet Et
    gs nin başına dedem gelse yine şampiyon olur uefa ya gelince hagi ye dua etsin , en son gs ye gelip takımı mahvedip gittiğini unutmadık.
    Cevapla
  • akinci 6 yıl önce Şikayet Et
    sayin terim yetimin hakkini bodrumda yesin
    Cevapla
  • ME~T~İN 6 yıl önce Şikayet Et
    Gs alsın bari de haksız milletin parasını yemeden kurtarırdık. Ama bir yabancı hoca olsa idi bukadar dile getirende olmazdı oda ayrı bir zaafımız vesselam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle