Mariano'dan Sabri Sarıoğlu yorumu

Galatasaray'ın Brezilyalı yeni transferi Mariano, Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

GİRİŞ 30.07.2017 16:22 GÜNCELLEME 30.07.2017 17:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İşte Mariano'nun sözleri:

"Yeni sezonun ilk maçına en iyi şekilde hazır olmak istiyoruz. Hedeflerimde şaşma yok. Galatasaray'a kupalar kazanmak, şampiyon olmak ve taraftarlarımızı mutlu etmek için geldim."

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAMAK İSTİYORUM"

"Ben de Avrupa'da oynamak isterdim. Sonuç için üzgünüm. Önümüzde artık lig ve kupa var. İkisini de kazanıp önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum."

"ADAPTASYON SÜRECİNDEYİM"

"Kısa bir süre önce geldim. Maicon, Muslera ve Mert bana çok yardımcı oluyor. Adaptasyon sürecini daha hızlı atlatıyorum. Adaptasyon sürecinden sonra Galatasaray formasını en iyi şekilde terletmek istiyorum."

"FEGHOULİ İLE ÇOK BAŞARILI OLURUZ"

"Feghouli'nin çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. İspanya'dan biliyorum, çok güç katar. Bize gelirse çok başarılı oluruz. Kameralar karşısında biraz utangacım. Arkadaşlarımla birlikteyken daha eğlenceli biri oluyorum. "

"SABRİ'NİN ADINI DAHA ÖNCE DUYDUM"

"İsmini duydum Sabri'nin ama yakından tanımıyorum. Türkiye Ligi'ni daha önceden hiç takip etmiyordum. Benim geliş amacım Galatasaray'a yardımcı olmak. Benim amacım, bu dakikadan sonra en iyi şekilde oynayıp görev almak istiyorum."

"GALATASARAY'I İKİ KERE DÜŞÜNMEDİM"

"İtalya'dan ve İspanya'dan teklifler vardı. Türkiye'de sadece Galatasaray'dan teklif vardı. Galatasaray'dan teklif geldikten sonra hiç düşünmedim. Tarihiyle çok büyük bir kulüp. Böylece olunca Galatasaray'ın teklifini iki kere düşünmedim, hemen kabul ettim."

"TARAFTARLAR MERAK ETMESİN"

"Tempolu antrenmanlar yapıyoruz. Sezondan önce bu hazırlık dönemini iyi geçirmemiz gerekiyor. İki hedefimiz var, şampiyonluk ve kupa. Bunun yolu da kampı en iyi şekilde geçirmekten geçiyor. Taraflarımız hiç merak etmesin. Çok tempolu, oyunun iki yanını da iyi oynayan bir Galatasaray olacak. Yeter ki onlar bize destek olsun. "

YORUMLAR 1
  • kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    Sabriyi yıllarca sağ bek diye izledik. Yedirdiği golleri yanyana dizsek Ukrayna'ya yol olur.
    Cevapla