G.Saray'dan Fatih Terim için ilk resmi açıklama

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, gündemdeki sıcak Fatih Terim ve Mircea Lucescu konusuyla ilgili flaş bir açıklama yaptı.

G.Saray'dan Fatih Terim için ilk resmi açıklama
G.Saray'dan Fatih Terim için ilk resmi açıklama
GİRİŞ 30.07.2017 10:30 GÜNCELLEME 30.07.2017 10:59
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Avusturya'da basınla yaptığı sohbet toplantısından Cenk Ergün, Mircea Lucescu isminin sorulması üzerine; "Gereken açıklamayı yönetim yapacaktır" cevabını verdi.

Tudor'un görevinden alınması ve Fatih Terim'in tekrar teknik direktörlük koltuğuna oturmasıyla ilgili haberlere ilişkin olarak Cenk Ergün, "Östersunds maçları eleştiri yarattı ama hocayı bu eleştirilerden kurtarıp yolumuza devam edeceğiz. Mircea Lucescu konusunda yönetim bir karar alır Tudor ve Florya da buna uyar. Fatih Terim konusu ise yönetimsel bir karar. Yorum yapmamız doğru değil." açıklamasını yaptı.

Öte yandan, basında çıkan haberlerde Galatasaray yönetiminin bazı önemli isimlerinin Fatih Terim'i istediği, bazı isimlerin de Lucescu'yu koordinatör olarak takımda görmek istediğine dair iddialar gündeme gelmişti.

YORUMLAR 13
  • Bjkliyim 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam hikaye dervalim ekmeğini yiyen biridir. Futbol bilgisi sıfır yaklaşık 6 7 kere kovulmuş biridir. Gs dan Kaç kere kovuldu herkez biliyor. Keşke Gs gelse rezil olsa yine kovulsa. Burnunu çekmekten Başka bir numarası yok.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    futbola bu kadar değer ve para verilmesine yazık dışarıdan futbolcu getirilip yüz milyonlarca dövizin yurt dışına gönderilmesine ise çok daha yazık. gazeteler bu sene 50 milyon dolarlık kiraz ihraç ettiğimizi yazıyor biz o parayı bir tane futbolcuya al sen ye diyoruz sonrada çarşıda pazarda sokakta millet 1 lira için birbiri ile yaka paça oluyor.
    Cevapla
  • antepli 6 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim gelmeli kesinnnnnnn
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim geldiği gün kombine alacağım . Galatasarayın o eski günlerini yakalayacaktır. fatih terim gelmesin diyenler ondan başkası mı var hadi bana bir isim söyleyin. 6 kez şampiyonluk 1 uefa kupası, türkiye süper kupaları, milli takımda en başarılı teknik direktör, 1996-2000 arası kurduğu kadro o gittikten sonra uefa süper kupasını kazanmış o kadro 2000 deki avrupa şampiyonasında çeyrek final , 2002 dünya kupasında yarı final oynamıştır. yani onun sayesinde başka teknik direktörlerde başarı yakalamıştır. biraz kıymet bilelim, değer bilelim. böyle bi adam avrupada olsa kulupte 10 ar yıllık imza attırırlar 20 yıl görevde bırakırlar. sir alex ferguson, arsen wenger vb. gibi.
    Cevapla
  • sakin ha 6 yıl önce Şikayet Et
    Terimi tepedekiler rustuye kovdurdu gs cesaret edipte getiremez cumhur baskani kovdu bunu bence hocami mafyami simdi celall bunu dover:))kebabcii yokki sarp mert celalall babaa yilmaz vural gelmeli bence takin basina adamda okadar diploma varki anlamiyom ulkede parayi goren bir milyon hava bulunduklari mevkiyi bilmiyorlar 80milyonda bir hocasin sokak dovusculeri gibi enistelerinle dovus geziyorsun bu akilla nasil yillarca hocalik yaptiniz hayret sans isi biraz sizin hocaliginiz basina ve kuluplere borclusunuz bence koy takiminda bile hocali yapamazsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle