İngilizler, G.Saray'ın transferini duyurdu!

İngilizler, Galatasaray'ın Manchester City ve Fernando ile anlaştığını belirterek sözleşme şartlarına dair rakamları duyurdu.

İngilizler, G.Saray'ın transferini duyurdu!
İngilizler, G.Saray'ın transferini duyurdu!
GİRİŞ 23.07.2017 14:14 GÜNCELLEME 23.07.2017 14:14
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın, Manchester City'nin Brezilyalı yıldızı Fernando ile anlaşma sağladığı ve kısa süre içerisinde anlaşma imzalayacağı öne sürüldü.

İngiliz basınında yer alan haberde; Galatasaray'ın 30 yaşındaki Fernando ile 3+1 yıllık kontrat imzalayacağı belirtildi. Fernando'nun Galatasaray'dan sezon başına net 4 milyon euro alacağı bilgisi verildi.

Fernando için son anda Valencia'nın da Galatasaray'a rakip olduğu ancak sarı kırmızılıların verdiği teklifin İspanyollar'dan daha fazla olduğu ve Brezilyalı oyuncunun, Galatasaray'ı seçtiği vurgulandı.

Manchester City Menajeri Pep Guardiola'nın da maaş bütçesinde yer açmak istediği ve bu nedenle Fernando'nun satışına onay verdiğinin altı çizildi. Galatasaray'ın da Pep Guardiola'dan onay gelmesi sonrası taraflar arasında anlaşmaların sağladığı, kısa süre içerisinde resmi açıklamanın geleceği ifade edildi.

YORUMLAR 17
  • Fırat 6 yıl önce Şikayet Et
    Borç batağında bu neyin transferi.... Çık açıklama yap borcumuz çok genç ve yetenekli oyuncularla 2 sezon borcu eriteceğiz bizden yüksek başarı beklemeyin açıklaması yap... zaten avrupadan da elendin bu neyin transferi...
    Cevapla
  • Adem 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar basiretsiz bir ekonomi yönetimi olamaz. Kulüp gırtlağına kadar değil, kendi boyunun iki katı kadar borca batmış, yönetim Riva'yı satmış; şimdi bu parayla borçlarını kapatacağına, içi geçmiş futbolculara üçer beşer para saçıyor.
    Cevapla
  • cet 6 yıl önce Şikayet Et
    varsayalım çok iyi transfer. elendikten sonra ne işe yarar
    Cevapla
  • BeşiktAŞK 6 yıl önce Şikayet Et
    dursun özbek ve ekibi galatasarayı satıp satıp yemiyorsa bende bişey bilmiyorum.. yazık ulan takıma
    Cevapla
  • Feda17 6 yıl önce Şikayet Et
    Simdi dagitin sonra istenmeyen adam oldugunda gondermek icin 40 takla atarsiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle