Sportif direktör o ismin transferini doğruladı!

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, yayıncı kuruluş beIN Sports'un sorularını yanıtladı.

Sportif direktör o ismin transferini doğruladı!
Sportif direktör o ismin transferini doğruladı!
GİRİŞ 22.07.2017 12:53 GÜNCELLEME 22.07.2017 13:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Ergün, basına yansıyan Denayer'i istediklerini doğruladı.

İşte Cenk Ergün'ün açıklamaları

ÖSTERSUNDS YORUMU

Östersunds'a elenmelerini değerlendiren Cenk Ergün; "Beklemediğimiz bir skordu. Bu travmayı atlatmak zorundayız. Öncelikle taraftardan ve camiadan özür dileriz. En az onlar kadar çok üzgünüz. Ben de tribünden gelen biriyim. Werder Bremen çıkarken döktüğüm gözyaşları gibi yine içimiz de kan ağladı. Yapabilecek bir şey yok. Bulunduğumuz noktadan bir zirve yapmak zorundayız. Değişim içindeyiz. Aramıza yeni arkadaşlar katıldı. 3 haftalık bir süreç var lige kadar. Yeni bir kamp süreci düşünüyoruz. Lige hazır olmamız lazım. Şampiyon olacağız. Başka yolumuz yok." ifadelerini kullandı.

"LİG İÇERİSİNDE DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ"

Cenk Ergün, ligde daha güçlü bir Galatasaray izleneceği vurgusunu yaparak, "Mazeretlerimiz çok. Kısa bir ara. 2 haftadan sonra takım çalışmalara başladı. Rakip hazırdı. Birçok neden var. Sentetik sahadan başlarız. Mazeretlerin arkası sığınmamak lazım. Gerçek olan elendik. Bunun arkasından daha güçlü çıkmamız lazım. Bunu becerebilirsek katılacak arkadaşlarla birlikte lig içerisinde güçlü ve Galatasaray'a yakışır bir takım olacağımızı düşünüyorum." açıklamasını yaptı.

Yönetimin Igor Tudor'un arkasında durduğunu savunan Galatasaray Sportif Direktörü, "Yönetimimizin bize verdiği destekle hocamızla devam ediyoruz. Ağır bir mağlubiyet ve elenme. Elbette, bunun yansımaları olacaktır, sezona bu kadar iddialı başlarken. Biz inandığımız projeyle devam etmek istiyoruz. Yapacaklarımız var. Gerçekleştiremediğimiz gelecek ve gidecek arkadaşlar var. Onları yapınca Tudor için daha değerlendirilebilir bir ortam olacaktır." dedi.

"IGOR TUDOR İSTEDİ, YÖNETİM ONAYLADI"

Transferlerin Igor Tudor isteğiyle mi gerçekleştiğine dair gelen soruya Cenk Ergün, "Sadece Igor Tudor'un istediği oyuncular değil, yönetim ve başkanımızın da isteği ve onayıyla ve ortak projesiyle gerçekleşiyor. Geçen sene devam eden bir takıma değil. Bu sezon takım henüz kurulamamış durumda. Kendisini gösterebilmesi için en kısa zamanda transferlerimizi tamamlarız. Transfer dönemi boyunca bir takım fırsatlar doğacaktır, onları saymıyorum. Onun istediği ve yönetimin hemfikir olduğu takımı kurma şansı verelim ki başarısını gösterebilsin." yanıtını verdi.

"BELHANDA, GOMIS, MAICON, SÜREÇ GEREKİYOR"

İlk maç performansları eleştirilen yeni transferler hakkında Ergün, "Belhanda ve Gomis geç katıldı. Belhanda'nın sakatlığı da vardı. Maçtan sadece 2 gün önce takımla birlikte antrenmana çıkacak. Takıma, ülkeye adaptasyon belli bir süreç gerekiyor. Maicon, Belhanda, Gomis kaliteli isimler. Kaliteleri zamanla daha da ortaya çıkacaktır." sözleriyle oyuncularını korudu.

"ARAMIZDAN AYRILACAK OYUNCULAR VAR"

Kadro dışı kalacak ya da takımdan ayrılacaklarla ilgili gelen soruyu ise, "Düşüncelerimiz var, teknik heyetle konuştuğumuz. Performansı düşük olup kendisine gelecek olan, dikkati çekilecek olan, performansı artacak olan ya da aramızdan ayrılacak oyuncular var. Şu an bunları zikretmek için dorğu zaman değil." sözleriyle cevapladı.

"HEPSİ YANSIDI, HEMEN HEMEN HEPSİNİ İSTİYORUZ"

Transfer gündemindeki isimleri açıklamak istemeyen Cenk Ergün, "Politikamızda bir değişiklik yok. İsimleri olunca söylemek istiyorum. Maddi, manevi bu durumdan olumsuz etkileniyoruz. Birçok isim yansıdı. Biz hemen hemen bu isimlerin hepsinin peşindeyiz. Kulübümüzün bütçesi dahilinde, imkanlarımızı zorlayacak transferlerimizi yapmaya çalışıyoruz. Denayer, gündemimizde olan oyunculardan bir tanesi..." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

YORUMLAR 2
  • Belcika Cenk 6 yıl önce Şikayet Et
    Belhanda Gomis ve Maicon daha kendilerini ispatlicakmisss?? Ulan elendik avrupadan, simdi ispatlasalar ne olur ispatlamazsa ne olur? Karabuke karsi mi ispatlicak bunlar?? Malatyaya karsi mi ispatlicak bunlar? Bu yuzden mi milyonlar verildi? Vay beeeee :))))
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Hay ağzına sağlık Cenk bey. Yalnız gören duyan kim?
    Cevapla