Galatasaray karıştı! Florya'da olay var

Galatasaray'ın Östersunds ile 1-1 berabere kalarak Avrupa'ya veda etmesinin ardından taraftarlar, Florya Metin Oktay Tesisleri önünde yönetimi protesto etti

GİRİŞ 20.07.2017 23:02 GÜNCELLEME 21.07.2017 09:38
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İsveç'in Östersunds ekibine elendiği maçın ardından kulüp yönetimini protesto etti.

Türk Telekom Stadı'nda oynanan ve 1-1 berabere biten rövanş maçının ardından kalabalık bir grup taraftar, protokol girişinin önünde toplandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Teknik Direktör Igor Tudor ve futbolculara tepki gösterdi.

"Dursun Özbek istifa", "Tudor istifa", "Selçuk'u alana Yasin bedava" şeklinde tezahürat yaparak protokol tribünü kapısına yönelen taraftarlara polis ekipleri müdahalede bulundu. Yaşanan kısa arbedenin ardından polis ekipleri taraftarları bu alandan uzaklaştırdı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, yönetimi istifaya davet eden tezahüratlarına devam ederek stattan ayrıldı.

Öte yandan güvenlik görevlileri protokol tribününün önünde geniş önlemler aldı.

TARAFTARLAR FLORYA'DA TOPLANDI

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İsveç'in Östersunds ekibine elendiği maçın ardından stat içi ve çevresinde yoğun protestolar yapan Galatasaraylı taraftarlar Florya Metin Oktay Tesisleri'nin girişinde sarı-kırmızılı takımı taşıyan otobüsü beklediler. Maçın bitiş düdüğünün ardından Florya'ya giden Sarı-Kırmızılı taraftarlar özellikle yönetime ve teknik direktör Tudor'a tepki gösterdiler. Polisin, TOMA'lar ile yoğun güvenlik önlemi aldığı Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sarı-kırmızılı taraftarlar takım otobüsünü beklediler.

Takım otobüsüne binmeyen oyuncular, kendi özel araçları ile stattan ayrıldı.

Yönetimi ve Teknik Direktör Igor Tudor'u istifaya davet eden taraftar topluluğu, geniş güvenlik önlemleri altında dağıtıldı.

YORUMLAR 9
  • erdem 6 yıl önce Şikayet Et
    yasin sen zam mı istiyordun kardeşim
    Cevapla
  • Gürsel 6 yıl önce Şikayet Et
    G.saray taraftarına yakışmıyor kötü tepki ve tezahürat.biz ezelden ebediyete kadar GALATASARAY liyiz.
    Cevapla
  • Lemi 6 yıl önce Şikayet Et
    Oturulmayacak zengin muhitler: Florya, Bağdat Caddesi.
    Cevapla
  • Gsaşığıyım 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın sonu değil hayat devam ediyor. Futbol sürprizlere açık olduğu için güzel. Tekno ekibe futbolculara ve yönetime süre vermek lazım.
    Cevapla
  • Aziz 6 yıl önce Şikayet Et
    söylemesi bile çok acı galatasaray taraftarı olmaktan utanıyorum basit bir takımı bile yenememesi bizi çok üzdü bu hale getirenlere yazıklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle