G.Saray'dan Lucescu için resmi açıklama!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mariano'nun imza töreninde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

G.Saray'dan Lucescu için resmi açıklama!
G.Saray'dan Lucescu için resmi açıklama!
GİRİŞ 17.07.2017 15:11 GÜNCELLEME 17.07.2017 15:27
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mariano'nun imza töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, gündemdeki soruları yanıtladı.

"TRANSFERLER DEVAM EDECEK..."

Taraftarlarımızı heyecanlandıracak bir takım zorunluluğumuz var. Galatasaray'ın bu yenilenmeye ihtiyacı vardı. Tespit edilen eksiklerimizin giderilmesini sağladık. Uçaklar inmeye devam edecek. Eksiklikleri gidermek için transfer sezonu boyunca çalışmalarımız devam edecek. Yaptığımız transferler, kulübün mali yapısını bozmayacak. ne kadar futbolcu sattıysak, o kadar futbolcu aldık. yeni gelecek oyunculara da bu hesaplar içerisinde yer var. 2017-2018 sezonunda Galatasaray'ın mali yapısını bozacak bir faaliyet içerisinde değiliz. 2018 Galatasaray'ın mali yapısı anlamında kritik bir yıl.

"ÖSTERSUNDS MAÇI BİR YOL KAZASI"

Östersunds maçı bir kazaydı. İstemediğimiz bir skorla karşılaştık. Bunu bir yol kazası şeklinde kabul etmeliyiz. Perşembe günü, Galatasaray camiası, bu kazanın tamiri için en iyisini yapacaktır, bundan eminim. Geride kalan iki sene, Galatasaray açısında başarılı değildi. Yönetimlerin yapması gereken şeylerden bir tanesi de Galatasaray'ın Türk spor tarihine uygun olarak, futbol takımının Türkiye'de ve Avrupa'da başarıllarını sağlamak olduğu için yönetim bugünkü yapılanları yapmak zorundadır. Yönetim olarak seyirciyi tatmin eden, Galatasaray yaratmaya çalışıyoruz. Kimse bu değişikliğin enden yapıldığını sorgulamaması lazım. Taraftar ve yönetim, oynanan futboldan memnun değildi.

"TUDOR SORULARI TUHAF..."

Tudor sorusunu tuhaf karşılıyorum. Tudor'u biz getirdik. Galatasaray'ın teknik direktörü, yönetim nerede duracak? Ayrı bir yerde mi duracak? Elbet ki Tudor'un arkasındayız. Faydalı olması için getirdik ve öyle de olacaktır.

"LUCESCU İLE GÖRÜŞMEDİK"

Şu an bir antrenör arayışında değiliz. Lucescu, Galatasaray'a hizmet vermiş başarılı bir antrenör ama kendisiyle bir görüşmemiz olmadı.

"MUSLERA AYRILMAYACAK"

Öyle şeyler bulup yazıyorsunuz ki, benim hiç hayalimden, aklımdan geçmiyor. Bir sabah gazeteyi açıyorum, "Muslera'yı gönderecekler." Böyle bir şey yok. Muslera uzun yıllar daha Galatasaray'a hizmet edecek. Bu haberleri kınıyorum. Nasıl hayal ediliyor, nasıl çıkarılıyor, hayretler içerisindeyim.

"OLCAN ADIN'DA EN AZ ZARARI DÜŞÜNDÜK"

Olcan Adın'a henüz 2,9 milyon euro ödeme yok. TFF'de Olcan Adın ile ilgili süreç devam ediyor, neticesi daha belli değil. Takımların yenilenmesi sırasında bazı oyuncuların ayrılması gerekiyor. Ayrılırken, sözleşmeleri olabilir ama kadroda yer almayacak kişiler olabilirler. Olcan Adın ile konuşarak ayrılmak istedik ama sonuç alamadık. Takıma hizmet vermeyecek bir kişi ile yolları ayırmak kaçınılmazdı. Bu yaparken Galatasaray'ın en az şekilde zarar görmesini düşündük, başka oyuncularla da bunları yapacağız.

"YENİ AKADEMİ, YENİ SCOUT EKİBİ..."

Florya'daki tesislerimiz altyapıdan oyuncu yetiştirmek için yeterli değil. Yeterli sayıda sahamız yok. Altyapılarımızı güçlendirecek bir organizasyon için çalışmalara başladık. Yeni bir akademi yapılanması içerisidneyiz. Şu an, sadece altyapı ile ilgilenecek özel bir scout ekibi kuruyoruz. Yurt içi ve yurt dışında çalışacak. Önümüzdeki günlerde daha detaylı bilgi vereceğiz.

YORUMLAR 11
  • perdeci 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben başkana guveniyorum bu gs bu sene ligin tozunu atacaktir.
    Cevapla
  • ozkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Dursun oldugu sürece gs ilerlemez bide kendini bisey sanan tudor varken
    Cevapla
  • murat55 6 yıl önce Şikayet Et
    slm beyler ben bjk li olarak aynen yazılanlara katiliyorum bir antranör 3.5 ayda takimı toparlayamaz zaman vermek lazim inişleri olduğu gibi cışlarıda olacakdır sabir etmek lazim saden kritik 5 maçlarda üst üsde mağlubiyet alirsa bu yeni transverlerle tekniktrokter kendi isdifasini sunar ama adam iddalı bekleyin derim bençe bir bildiği olmasa takımı yenilemez... galatasaraya başarilar...
    Cevapla
  • Samii 6 yıl önce Şikayet Et
    İsveç liginin orta sıra takımına yenilmek yol kazası olamaz. Elenmeniz halinde o koltukta oturamazsın.
    Cevapla
  • elgari 6 yıl önce Şikayet Et
    baskana guvenin yapacak bir sey yok . bu yilda kayip gibi duruo.kalitesiz bi takim olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle