G.Saray'ın yeni transferi bu gece İstanbul'da!

Galatasaray sağ bek transferini İstanbul'a getiriyor. Sevilla ile Galatasaray ile anlaşma sağlanmasının ardından Mariano, imza için İstanbul'a geliyor.

G.Saray'ın yeni transferi bu gece İstanbul'da!
G.Saray'ın yeni transferi bu gece İstanbul'da!
GİRİŞ 15.07.2017 11:58 GÜNCELLEME 15.07.2017 13:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sarı kırmızılıların bu sezon 4. transferi olacak Mariano, bugün 23.20'de İstanbul'da olacak. Mariano sağlık kontollerinin ardından yeni takımına imzayı atacak.

MARIANO'NUN GALATASARAY'A MALİYETİ

Mariano'nun transferi için ödeyeceği 4 milyon euroluk ödeme planı için Sevilla ile anlaşma sağlayan sarı-kırmızılı kulüp, oyuncu ile de el sıkıştı. Mariano ile de 3 yıllık anlaşmaya varan Galatasaray, Brezilyalı futbolcuya bonuslar hariç üç yıllık garanti ücret için 6 milyon euro ödeyecek.

YERİNE LİLLE'DEN CORCHIA'YI ALDILAR

Son olarak Sevilla'nın Japonya'daki yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki kampına da dahil edilmeyen Mariano, geçen sezon Kırmızı-Beyazlılar'da 42 maça çıktı ve 4 asist yaptı. Son derece istikrarlı bir oyuncu olan Sambacı'nın pozisyonuna ise Sevilla, daha önce Galatasaray'ın gündemine gelen Sebastien Corchia'yı aldı.

Lille'den transfer edilen 26 yaşındaki Fransız oyuncu ile 4 yıllık anlaşma yapıldığı ve bonservis bedeli olarak da 5 milyon Euro ödendiği bildirildi.

GALATASARAY'A TRANSFERİ TARİHE GEÇECEK!

Bu sezon agresif bir transfer politikası belirleyen Galatasaray, Sevilla'dan Brezilyalı sağ bek Mariano'yu iddia edildiği gibi 4.6 milyon euro'ya alırsa ilginç bir rekora imza atacak. Bu rakam 30 yaşın üzerinde transfer edilen sağ bekler arasında tarih boyunca yapılan 6. en pahalı transferi olacak.

En değerli 30 yaş üzeri sağ bekler arasında Zambrotta ve Basta'ya 10.5 milyon Euro, Oddo'ya 7 milyon 750 bin Euro, Vivas'a 7 milyon Euro, Belletti'ye ise 5.5 milyon euro ödenmişti. Mariano'ya ödenecek bonservis bedeli ayrıca; Cuma günü İstanbul'da olması beklenilen isim, Maicon, Luzhny, Jorginho, Abel Xavier gibi efsane isimleri de geride bırakmayı başaracak!...

YORUMLAR 3
  • ismail 6 yıl önce Şikayet Et
    nerde yaşlı ve emekli var, hepsi gs de.
    Cevapla
  • engin kaya 6 yıl önce Şikayet Et
    bu saatten sonra bu yönetim messiyi getirse bile umrumda değil
    Cevapla
  • Yeter! 6 yıl önce Şikayet Et
    Ayn
    Cevapla