G.Saray karıştı! Taraftarlar Florya'yı bastı!

Galatasaray taraftarları Wesley Sneijder ile yolların ayrılmasını protesto ediyor.

GİRİŞ 14.07.2017 23:20 GÜNCELLEME 15.07.2017 07:11
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Galatasaray Yönetimi'nin Hollandalı yıldız oyuncu Wesley Sneijder ile yolların ayrıldığını açıklamasının ardından sarı-kırmızılı taraftarın tepkisi büyük oldu.

Wesley Sneijder'in kadroya alınmamasına, 10 numaralı formanın yıldız oyuncudan alınmasına tepki gösteren taraftarlar, yıldız isimle yolların ayrılmasının ardından yönetime tepkilerini Florya'da sürdürdü.

Sneijder kararının açıklanmasının ardından akşam saatlerinde Galatasaraylı taraftarlar Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek, yönetim aleyhinde, Sneijder lehinde tezahüratlarda bulundu.

Galatasaray taraftarı, ''Sneijder'i satanı biz de satarız'', ''Yönetim istifa'' tezahüratlarında bulunurken, Abdüraahim Albayrak lehine de tezahüratlar yapıldı.

Güvenlik güçleri de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yoğun güvenlik önlemleri aldı.

YORUMLAR 25
  • T.C U.E 6 yıl önce Şikayet Et
    madem sizin icin cok degerliydi neden havalimaninda yolculamadiniz wesleyi ?? Bi tek sabri vardi havalimaninda o yolculadı; bumu sizin hukukunuz önce bi kendinizi elestirin bu arada ...
    Cevapla
  • Yeter 6 yıl önce Şikayet Et
    İbra bedava iken almıyoruz sneijder gidiyor hiç duymadığımız takıma yeniliyoruz
    Cevapla
  • Zaten 6 yıl önce Şikayet Et
    Gs zaten bu reklamlardan battı Adam uyanık kaç tane teknik direktör kovdurdu dursun özbek dişli çıktı gs nin ruhuna uygun yerli oyuncular alın yönetimi kovduramadi Bence gs bundan sonra yavaş yavaş toplanır
    Cevapla
  • mahmut 6 yıl önce Şikayet Et
    Wesley Sneijder in gönderilmesine tepkilere katılıyorum.kendine göre haklı olarak 2 ay kulüple pazarlık yaptı normaldir. ANCAAK bu camianın evladı fatih terim gönerildiği zaman neredeydiniz?
    Cevapla
  • ozzi 6 yıl önce Şikayet Et
    yazık ne yaptı Sneijder'bır sabrı kadar mucadele etmedı sabrı sessız sedasız gıttı artık kendı degerlerımıze sahıp cıkalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle