Aysal'dan Özbek'e olay Sneijder göndermesi

Wesley Sneijder transferinin baş mimarı Ünal Aysal, Hollandalıyı gönderen Dursun Özbek yönetimine göndermede bulundu.

Aysal'dan Özbek'e olay Sneijder göndermesi
Aysal'dan Özbek'e olay Sneijder göndermesi
GİRİŞ 14.07.2017 22:46 GÜNCELLEME 14.07.2017 22:48
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Dursun Özbek yöentiminin Wesley Sneijder'i göndermesi, sarı-kırmızılı camianın bir numaralı gündemi oldu. Hollandalı yıldızı Galatasaray'a getiren eski başkan Ünal Aysal, Özbek'in bu hareketine ilginç bir yorum getirdi.

Vatan Spor Müdürü İbrahim Seten'in verdiği bilgiye göre Aysal Sneijder'in gönderen özbek yönetimi için, "Acemi ördek suya kıçından dalarmış" ifadesini kullandı.

Wesley Sneijder, 2012-13 sezonu ocak ayında Inter'den Galatasaray'a transfer oldu. Aysal, Inter'de dönemin başakanı Massimo Moratti ile transfer için sıkı bir pazarlık yaptı ve 7.5 milyon Euro bonservis ile transferi bitirdi.

Ünal Aysal'ın bu transferi dünya genelinde büyük yankı uyandırmıştı. Aysal döneminde transfer edilen yıldızlardan takımda sadece Fernando Muslera kaldı.

YORUMLAR 5
  • erdem 6 yıl önce Şikayet Et
    kaplumbağa wesley
    Cevapla
  • fikret 6 yıl önce Şikayet Et
    Wesley Sneijder'i getirmek bir Başkanlık başarısı değildir.. Başkanlık Başarısı Galatasaraya ağır borç yükü bırakmadan, geleceğe taşımaktır..
    Cevapla
  • erdem 6 yıl önce Şikayet Et
    wesley ne işe yaradı ki çok ağır adam takımı atağa kaldıramıyor defansıda yok gitmesi iyi oldu bir lincoln etmedi
    Cevapla
  • Yusuf D. 6 yıl önce Şikayet Et
    2016-2017 sezonunda asist kralı olmuş(15 asist)..sen ne geveliyorsun.
    Cevapla
  • Asalaklarişte 6 yıl önce Şikayet Et
    Ünal aysalı sevmem takımın bütçesini aşmıştı o sene ama yaptığı transferlerle sükse yapmıştın ,dikkatleri gs nin üstüne çekmişti en azın takım o sene şampiyonlar liginden 35 -40 milyon dolar para gelmişti stat ve yayın gelirleri dahil ayrıca ligte şampiyon oldu ama bu beceriksiz dursun daha fazla para harcadı ama ünal aysal kadar heycanlandırmadı beni takımda birşeyler eksik yaptığı işler acemice geliyor ayrıca takımda ruh yok durum özetliyor zaten GS yi
    Cevapla